- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi Snigurucka
acele ettiğimden değil yanlış anlamayın tuğçenin durumunu biliyorum yardım etmek istedimSagol Canım listeye alınca basla okumaya olur mu 1 arkadas kaldı zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acele ettiğimden değil yanlış anlamayın tuğçenin durumunu biliyorum yardım etmek istedimSagol Canım listeye alınca basla okumaya olur mu 1 arkadas kaldı zaten :)
Ben hepsini okudum canım arkadaşımızın yerine. Yeni kişiye geçelim uygunsatugce0640 nin sayısını paylaşalım arkadaşlar
Sıra bana gelmiş bile.tugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (53 adet)
C cansu_tr (52 adet)
D Durunado ( 52 adet)
love_story (52 adet)
K Khvekokusu20 (52 adet)
derin sularda (52 adet)
Kızlar dua sırasıderin sularda arkadasımızda Duası hayırlı bir iş sahibi olmak ♥
Okudum ben canımtugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (53 adet)
C cansu_tr (52 adet)
D Durunado ( 52 adet)
love_story (52 adet)
K Khvekokusu20 (52 adet)♥
derin sularda (52 adet)
Kızlar dua sırasıderin sularda arkadasımızda Duası hayırlı bir iş sahibi olmak ♥
Okudum canım bende Allah kabul etsin.tugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (53 adet)
C cansu_tr (52 adet)
D Durunado ( 52 adet)
love_story (52 adet)
K Khvekokusu20 (52 adet)♥
derin sularda (52 adet)
Birazdan yayınlıcam listeyi canımBildirimleri takip etmeye çalışıyorum ama gelmiyor liste devam etmeyince bir sorayım dedim yeni kişiye geçilmedi değil mi arkadaşlar?
Olur canımCanım ben bugün 52 tane niyetlenip okumuştum diğer listede sayı 52ydi diye öyle okudum tugceye sabahtan biriniz sayıdan düşün öyle okuyun olur mu
Ben Tuğçe arkadaşımız için okudum,tugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (44 adet)
C cansu_tr (44 adet)
D Durunado ( 45 adet)
love_story (45 adet)
K Khvekokusu20 (45 adet)
derin sularda (45 adet)
birumut58 (45 adet)
Kızlar dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥