- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi Snigurucka
canım benim mazertim bitti ama hastanede yatiyirum kuzum hic sorma 6 gundurtugce0640 canım mazeretin ne zaman bitecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim mazertim bitti ama hastanede yatiyirum kuzum hic sorma 6 gundurtugce0640 canım mazeretin ne zaman bitecek
Gecmiş olsun canım şimdi nasılsıncanım benim mazertim bitti ama hastanede yatiyirum kuzum hic sorma 6 gundur
Vala canım rahimde 115x68 karaciğer arkasinda 68 milim su varmisGecmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ee ne olacakmıs peki canımVala canım rahimde 115x68 karaciğer arkasinda 68 milim su varmis
bilmiyorum ki yatıyorum surekli serum geliyoEe ne olacakmıs peki canım
Rabbim acil şifalar versin canım inşbilmiyorum ki yatıyorum surekli serum geliyo
Amin dua edin banadaRabbim acil şifalar versin canım inş
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin insallahAmin dua edin banada
amin canimÇok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin insallah
Okudum Allah kabul etsin. Okuyan herkesten de Allah razı olsun.tugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (44 adet)
C cansu_tr (44 adet)♥
D Durunado ( 45 adet)♥
love_story (45 adet)♥
K Khvekokusu20 (45 adet)♥
derin sularda (45 adet)♥
birumut58 (45 adet)
Kızlar dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
Amin canım allah razı olsunOkudum Allah kabul etsin. Okuyan herkesten de Allah razı olsun.
tugce0640 canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Bildirimi şimdi gördüm sanırım atladım.