- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Snigurucka
- #1.661

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudumtugce0640 ( 45 adet fatiha )
@kardelen_08 ( 45 adet fatiha )
C cansu_tr ( 45 adet fatiha )
K Khvekokusu20 ( 46 adet fatiha )
birumut58 ( 40 adet fatiha ) okudu✔
Uraniaaflora ( 46 adet fatiha )
Cuel ( 46 adet fatiha)
durkan ( Mazeretli ) ✔ Duam:Allahım bütün sıkıntılarımızı feraha çıkartsın inşallah. Maddi ve manevi borçlarımı bitirmek.
DUA sırasıdurkan arkadaşımızda cuma akşama bitirelim inşallah. Zeyno arkadaşımıza da yazıyorum ama iletiliyormu kızlar iletilmiyorsa ona sayi yazmayayim
ben devam ediyorum canimtugce0640
C cansu_tr ( mazeretli )
K Khvekokusu20
birumut58
Uraniaaflora
Cuel
durkan
M Minikbirmucizemeselesi
Snigurucka
M M_atruska
Zeyno arkadaşımızın sayısını okudum.durkan canım Rabbim niyetini kabul etsin inşallah.
Kızlar yeni liste bu şekilde devam ediyorsunuz dimi
Canım ben ediyorum ama şuan mazeretiyimtugce0640
C cansu_tr ( mazeretli )
K Khvekokusu20
birumut58
Uraniaaflora
Cuel
durkan
M Minikbirmucizemeselesi
Snigurucka
M M_atruska
Zeyno arkadaşımızın sayısını okudum.durkan canım Rabbim niyetini kabul etsin inşallah.
Helal olsun canım teşekkür ederizSnigurucka ve @zeynoc17 ikinizinde eline emeğine sağlık Allah razı olsun. Çok uğraştınız siz ve diğer arkadaşlar hakkınızı helal edin, benim hakkım var ise herkese helal olsun.
Ben yeni listeye katılamayacağım bu ara biraz yoğunluğum var. Size iyi okumalar diliyorum. ❤
Kızlar cok sagolun ben bundan sonra fazla okuyup telafi edecegim beni idare etmişsiniz hepinizden Allah razı olsunUraniaaflora canım bitti mi senin? Kızlar zeyno arkadaşımızdan ses yok hala onun sayısını da düşerek okuyalım isterseniz
Hoşgeldin canım yeni listeye başlanacak devam etmek isteyenler yazsın listeyi atarımKızlar cok sagolun ben bundan sonra fazla okuyup telafi edecegim beni idare etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun ♥ canım listenin güncel halini atarsan ordan takibe devam edebilirim![]()
Canım yeni liste bu mu yani listeye alındım mı anlamadımtugce0640
C cansu_tr ( mazeretli )
K Khvekokusu20
birumut58
Uraniaaflora
Cuel
durkan
M Minikbirmucizemeselesi
Snigurucka
M M_atruska
Tamamdır canım hos buldum cok sagolHoşgeldin canım yeni listeye başlanacak devam etmek isteyenler yazsın listeyi atarım
tugce0640
C cansu_tr ( mazeretli )
K Khvekokusu20
birumut58
Uraniaaflora
Cuel
durkan
M Minikbirmucizemeselesi
Snigurucka
M M_atruska
Evet canim devam etmek isiyorsan liste bu sekilde olacakCanım yeni liste bu mu yani listeye alındım mı anlamadım
Evet kuzum tabi ki devam edeceğim. Ne zaman başlıyoruzEvet canim devam etmek isiyorsan liste bu sekilde olacak
@zeynoc17 hoş geldin canım. Ben bu ara yoğunum yeni listeye katılamayacağım.
Hoşbuldum kızlar netim de sorun oldu giremedim bi türlüCnm nerelerdesin sen