- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Snigurucka
- #1.981
Kızlar Cansu en son salı günü giriş yapmıs onun payını okuyacak olan var mı yeni kişiye gecelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben mazeretlendim haberin olsunEvet canım malesef normalde gunde 2 kişiye okunabilecekken biz 2 gunde 1 kişiyi zorla bitiriyoruz![]()
Ben okudum canımKızlar Cansu en son salı günü giriş yapmıs onun payını okuyacak olan var mı yeni kişiye gecelim
Merhaba kızlar bu zincire bende katıla bilir miyimtugce0640 (mazeretli )
C cansu_tr (40 adet fatiha )
birumut58 (39 adet fatiha )
Uraniaaflora (mazeretli )
Cuel ( 39 adet fatiha)
M Minikbirmucizemeselesi (39 adet fatiha)
@Snigurucka ( 39 adet fatiha)
M M_atruska (39 adet fatiha)
MelodiminEsi (39 adet fatiha)
E-brulim (39 adet fatiha)
Kızlar listemiz bu şekilde Dua sırası M Minikbirmucizemeselesi arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp baslayalım okumaya ♥
En gec cumartesi gunune kadar bildirim yapıyoruz ♥
Canım 4 arkadas kaldı bitince basa dönecek liste ozaman eklerim olur muMerhaba kızlar bu zincire bende katıla bilir miyim![]()
Evet canım biliyorum bir hafta 10 gune biter liste basa döneriz ozaman ekleyeceğim senideK Khvekokusu20 canim biliyorsun bende ekimde bebek düşünüyorum o yüzden katılmak istiyorum..Hem sizin duaniza da ortak olurum..Kabul ederseniz![]()
Tabiki canim isterseniz o kadan 4 arkadaş icin fatiha bende okuyabilirimCanım 4 arkadas kaldı bitince basa dönecek liste ozaman eklerim olur mu
Teşekkür ederim canımEvet canım biliyorum bir hafta 10 gune biter liste basa döneriz ozaman ekleyeceğim senide☺
Sagol canım eksigimiz olursa etiket yaparım sanaTabiki canim isterseniz o kadan 4 arkadaş icin fatiha bende okuyabilirim
Tamamdır canım benimSagol canım eksigimiz olursa etiket yaparım sana
Okudum, Rabbim kabul buyursun inşAllahtugce0640 (mazeretli )
Cuel ( 39 adet fatiha)
Kızlar listemiz bu şekilde Dua sırası M Minikbirmucizemeselesi arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp baslayalım okumaya ♥
Okudum Allah kabul etsin inşallahtugce0640 (mazeretli )
Cuel ( 39 adet fatiha)
Okudum Rabbim kabul etsintugce0640 (mazeretli )
Cuel ( 39 adet fatiha)