- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Snigurucka
- #2.081

C cansu_tr (44 adet fatiha )

M Minikbirmucizemeselesi (45 adet fatiha)
@Snigurucka (45 adet fatiha)
M M_atruska (45 adet fatiha)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım Allah razı olsunAllah şifa versin canım
Canım ben devam etmicem. Herkesten Allah razı olsun Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallahKızlar listemiz tamamlandı kimler devam ediyor? kimler cıkıyor? Yeni katılmak isteyenler var mı? Bilgi verin ona göre liste düzenlemesi yapacagım
Canım nasılsın kac haftalık oldunCanım ben devam etmicem. Herkesten Allah razı olsun Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah
Sağolasın canımCok gecmiş olsun canım
Iyim herşey yolunda çok şükür canım agirlastik tabi biraz onun baskısı var sadece :) 31 hafta oldum çokta bisey kalmadi. Sen son haftalarındasın sanirim dimiCanım nasılsın kac haftalık oldun
Yok canım 33 haftalıgım bende aramızda 2 hafta var :)Iyim herşey yolunda çok şükür canım agirlastik tabi biraz onun baskısı var sadece :) 31 hafta oldum çokta bisey kalmadi. Sen son haftalarındasın sanirim dimi
Kızlar bizede bol bol dua edin inşallah bizde sizin gibi haftalarımızı sayarız bu hafta ben de gebe olduğumu öğrencem inşallahYok canım 33 haftalıgım bende aramızda 2 hafta var :)
Hadi hayırlısı canım saglıklı bir gebelik haberi ile müjdelesin seni Rabbim inşallah bizleride haberdar etKızlar bizede bol bol dua edin inşallah bizde sizin gibi haftalarımızı sayarız bu hafta ben de gebe olduğumu öğrencem inşallah![]()
Önde olduğunu biliyordum ama tam olarak kaç hafta olduğunu bilmiyordum :) Allah yardımcımız olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahYok canım 33 haftalıgım bende aramızda 2 hafta var :)
Herzaman duamdasınız canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar bizede bol bol dua edin inşallah bizde sizin gibi haftalarımızı sayarız bu hafta ben de gebe olduğumu öğrencem inşallah![]()
İnşallah canımÖnde olduğunu biliyordum ama tam olarak kaç hafta olduğunu bilmiyordum :) Allah yardımcımız olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin amin . İnşallah canım yazarım size hemenHadi hayırlısı canım saglıklı bir gebelik haberi ile müjdelesin seni Rabbim inşallah bizleride haberdar et![]()
Amin inşallah canımHerzaman duamdasınız canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım yeni liste ne zaman başlar? Mazeretliyim ya böyle hep eksik kalıyorumKızlar listemiz tamamlandı kimler devam ediyor? kimler cıkıyor? Yeni katılmak isteyenler var mı? Bilgi verin ona göre liste düzenlemesi yapacagım
Amin ecmain inşallahSağolasın canım Allah razı olsun
Kızlar listemiz tamamlandı kimler devam ediyor? kimler cıkıyor? Yeni katılmak isteyenler var mı? Bilgi verin ona göre liste düzenlemesi yapacagım
Canım ben devam ediyorum inşallahKızlar listemiz tamamlandı kimler devam ediyor? kimler cıkıyor? Yeni katılmak isteyenler var mı? Bilgi verin ona göre liste düzenlemesi yapacagım