• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin esmaul husna

Benim niyetime 200 tane El Musavvir okuyalim.

Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Karsima hayirli bir es cikar. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584

Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Karsima hayirli bir es cikar. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsin

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
@rainyy niyetine okudum Allah kabul etsin 🤲🏻

Bugun @Guldemyz niyetine 200 tane El Musavvir okuyalim. Niyeti

Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584

Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
@Guldemyz niyetine okudum canim. Allah kabul etsin

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
Niyetime okudum Allah kabul etsin 🤲🏻

@rainyy @Guldemyz niyetlerinize 200 el musavvir okudum, kendi niyetime de 200 el habir okudum Rabbim kabul buyursun 💜

Bugun @Stemina niyetine 200 El Musavvir okuyalim. Niyeti

Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584

Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
@Stemina niyetine okudum canim. Allah kabul etsin

Ben de kendim için Ya Şafi okudum teşekkürler 💜

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
@Stemina niyetine okudum Allah kabul etsin

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584
@Stemina niyetine okudum Allah kabul etsin 🤲🏻

Kizlar @yenigelin3584 niyetine 200 El Musavvir okuyalim. Niyeti

hayırlı Salih bir evlat istiyorum

@Guldemyz
@Stemina
@yenigelin3584

@Stemina @yenigelin3584 niyetine okudun mu?

Back
X