Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Halık okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, eksiltme iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver evlatlarimla hayırlı güzel iş kapıları aç oğluma kolaylaştır
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Y yenigelin3584
Bugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Halık okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, eksiltme iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver evlatlarimla hayırlı güzel iş kapıları aç oğluma kolaylaştır
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Y yenigelin3584
S sabir ve hamd niyetine okudum Allah kabul etsinBugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Halık okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Y yenigelin3584
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBugun benim niyetime 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Okudum Rabbim kabul etsin aminnBugunGuldemyz icin 200 El Halık okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Y yenigelin3584
@Miss Salvatore
S sabir ve hamd niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun S sabir ve hamd niyetine 200 El Halık okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Y yenigelin3584
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun benim niyetime 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Arkadaslarim olsun. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugun benim niyetime 200 El Bari okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
S sabir ve hamd
Stemina
BugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin aminnBugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Bari okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
Stemina