Dilerim hatrlarz...

Burada,sitemizde sevgileri,saygıları,günahları,sevapları... Herşeyin en güzellerini paylaşıyoruz.. Teşekkürlerimizi sunuyor,protestolar ediyoruz

Şu susuz geçen yaz aylarında,suları,su bidonlarını zamlı satanları es geçiyoruz.
Yakında mübarek Ramazan.. Fiat artışlarına yapılan zamları protesto etmeği de es geçeceğiz biliyorum..

Şimdiden,yokluk çeken vatandaşlarımızı hatırlar,biraz sesimizi duyururabilirsek ne mutlu bize..Yoksa yine yine reklâmlarla yutkunan,bir çok insanı hatırlayıp üzüleceğiz
Bu protesto değil istek,dilek..:uhm::uhm::uhm:
sonuna kadar dediklerine katılıyorum arkadaşım
bende bundan müzdaribim.
aldığım bir şişe damacana suyun fiyatı 2.750 ytl iken şimdi 3.500 ytl alıyorum bunu da ilettim kendilerine ama cevapları aynen şu oldu:küresel ısınma var,su sıkıntısı yaşanıyor fiyatlarımız bundan dolayı artmıştır ne kadar komik ,komik olduğu kadar da saçmalık değilmi

Bayrama az kaldı ve yeni yıla. Dilerim hatırlarız da bende tüm KK'ya güzel bir bayram ve mutlu bir yeni yıl diliyorum.
Dilerim hiç unutmayız, nefes aldığımız hergünün şükrünü.

Sevgiler, selamlar,
kız kuzum bişeydaha yazıyordum ben ama unuttum bak :))
Bende unutkanlık baş gösterdi, gerçi siz hanfendü buralara uğramazsınız görmezsinizde )

yüreğine sağlık sen zaten her zaman herşeyn güzelini iyisini bilirsin allah razıolsun.....

merhaba yeşilim ben yeni üyeyim yazdığın konuya bide şöle bi bakış açısı getirmek istiyorum bu esnafların yaptığı adaletsiz kazaç yüzünden insanlar hükümetlere yükleniyorlar maalesef, enflasyon düştü fiyatlar niye hala tavan yapıyo bizi kandırıyolar düşüncesi hakim.aslında bu dediğin gibi tamamen vicdansızlıktan kaynaklanıyo nasıl olsa bizim insanımız yutar düşüncesiyle basıyolar fiyatların gözüne allah vicdan versin.

agzınıza saglık.....ama hepinizin...hakaten ınsanlık olmemıs bunu gosterdın yesılıma.s.sadece komsu akraba es dost degıl dunyanın her yerınde kımse kımseyı dusunmuyor...hatırlıyorum ızmıt depremınde bız aılece aydından yardıma gıtmıstık.altındakı komsusunun kac kısı oldugunu apartmanının ıcınde kac hane var bılmeyenını duymustuk...da n oldu bıze dunyanın obur ucundakı ac susuzdan ac kuzu hesp sorar dıyen osmanlının torunları komsusundan bıhaberdısenağlamaramazanda cok cesıt yemek yıyenınsanların sırf mıde spazmı gecırmemek ıcın oruc tutmadıklarını bılıyoruz....senağlamayanı yesılım bam telıne bastın:enbuyukkk:umarım bu adaletsızlık sona ererde ınsanlıgımızı yasarız:sm_confused::sm_confused:

agzınıza saglık.....ama hepinizin...hakaten ınsanlık olmemıs bunu gosterdın yesılıma.s.sadece komsu akraba es dost degıl dunyanın her yerınde kımse kımseyı dusunmuyor...hatırlıyorum ızmıt depremınde bız aılece aydından yardıma gıtmıstık.altındakı komsusunun kac kısı oldugunu apartmanının ıcınde kac hane var bılmeyenını duymustuk...da n oldu bıze dunyanın obur ucundakı ac susuzdan ac kuzu hesp sorar dıyen osmanlının torunları komsusundan bıhaberdısenağlamaramazanda cok cesıt yemek yıyenınsanların sırf mıde spazmı gecırmemek ıcın oruc tutmadıklarını bılıyoruz....senağlamayanı yesılım bam telıne bastın:enbuyukkk:umarım bu adaletsızlık sona ererde ınsanlıgımızı yasarız:sm_confused::sm_confused:

birçok şey hepimizin aklında biliyorum..dile getirmek kolay,sanırım unutmamak,hatırlamak daha doğru olur
hepinize hayırlı cumalar

Yesilim yazini okudugumda aklima oglum geldi biraz once yolcu edip eve dondum ve paylasimlarinin guzelligine dalayim biraz kendime geleyim diye dusundum ama gene icim yandi, evet aklima oglum geldi dedim basta nedenmi? Ben ne yesem ne alsam herzaman Allahim olmayanlarada nasip et kimse ac kalmasin usumesin der dua ederim bu dualarima oglumda tanik olunca anne herzaman boyle dua ediyorsun herkes boyle demelimi dedi, evet herkes bunu demeli sen suan toksan biryerlerde biri ac olabilir deyince anne buyuk bir kartona evdeki yiyeceklerden koyalim gidip verelim diyordu, bunu elimden geldiginde yapmaya calisiyorum, ama birazda televizyonlardaki reklamlara ozen gosterseler, alan zaten alabiliyor reklama isme markaya gerek yok taniyan hangi marka hangisi iyi bilip aliyor, o reklam kime seyreden cocuklarinin agzinin suyu aksin, alamayan anne babanin yuregi yansin diyemi? Umarim maddiyattan cok birazda maneviyata onem veren bir toplum olabiliriz

Yesilim yazini okudugumda aklima oglum geldi biraz once yolcu edip eve dondum ve paylasimlarinin guzelligine dalayim biraz kendime geleyim diye dusundum ama gene icim yandi, evet aklima oglum geldi dedim basta nedenmi? Ben ne yesem ne alsam herzaman Allahim olmayanlarada nasip et kimse ac kalmasin usumesin der dua ederim bu dualarima oglumda tanik olunca anne herzaman boyle dua ediyorsun herkes boyle demelimi dedi, evet herkes bunu demeli sen suan toksan biryerlerde biri ac olabilir deyince anne buyuk bir kartona evdeki yiyeceklerden koyalim gidip verelim diyordu, bunu elimden geldiginde yapmaya calisiyorum, ama birazda televizyonlardaki reklamlara ozen gosterseler, alan zaten alabiliyor reklama isme markaya gerek yok taniyan hangi marka hangisi iyi bilip aliyor, o reklam kime seyreden cocuklarinin agzinin suyu aksin, alamayan anne babanin yuregi yansin diyemi? Umarim maddiyattan cok birazda maneviyata onem veren bir toplum olabiliriz

Sen şanslı annelerdensin Ayşeciğim ..Ne çocuklar var ne kadar öğretirsen öğret almazlar ,anlamazlar bak senin ki hemen anlamış ne mutlu canım Allah bağışlasın .Yorumuna teşekkürler bir tanem

Allah butun yardıma muhtaç insanlara yardım etsin ( gönül ve vefa fakirliği olanlara da ) keşke elimizden birşey gelse, tek başına ayakta durmaya çalışan insanlar malesef pek bişey yapamıyor.

"gönül ve vefa fakirliği olanlara da " demişsin hopebenay bütün mesele o zaten, hepimiz elimizden geldiğince azıcık azıcık ucundan da olsa ne mutlu bize

Şehit ailelerinin ömür boyu bitmeyecek, unutmayacakları acıları. Yoksulların suskunluğunu hatırlayıp, silkelenip kendimize gelelim

Mübarek Ramazan ayı yaklaşırken, iyiliklerin sadece bir ay da bitmediğini bilerek.....

paylaşımda hatırlatma için a.s..................sadece ramazana has yardım olmamalı...........gücümüz yettiğince bir ekmek dahi alabiliyor ve bunu paylaşabiliyorsak o güzek yürekleri gönülleri RABBİM bilir......

bizlerinde açları doyurmamıza vesile olur inşallah..................................:1hug:a.s.

Az önce haberlerde dinledim. Artık Ramazan alışvarişleri azalmış. Azalır tabi Millet uyandı, sizler Ramazanı bekleyip zamları basınca onlar çoooook önce alıyordur erzağını.
Sizede iyi oluyor böylesi.... Utanmaz esnaf.
Avrupada inadına düşer fiatlar, Millet bol bol yesin diye....

ramazan fırsatçıarına çok kızıyorum bu güzel aylarda hayır yapacaklarına daha günaha giriyorlar

Back
X