Dılım Varmıyor Bıttı Demeye

KARANLIĞIN AYAK ıZLERı

Hava kararmakta
Kimi hüzün duymakta
Kimi sabırsızlanmakta
Kimi sefaletini
Kimi namussuzluğunu
Kimi yalnızlığını
Kimi korkularını
Kimi sıcak yuvasını düşünmekte
El ayak çekilmiş çoktan
Gecenin kara delikleri belirmiş
Her birinin içi çirkef dolu sır
Kimi sıcak yuvasında
Kimi meze masasında
Kimi can yakmak için ortalıkta
Gece çoktan başlamış
Bir yerlerden feryat sesi yükselişte
Bir imdatlık medet ummakta
Kimi sıcak yatağında mışıl mışıl uyumakta
Gün kılık değiştirmiş
Çirkef kılığında sokaklarda
Kimi dünyaya gözünü açtı
Kimi kapadı
Gün ağarmakta
Sırlarla dolu bir gece daha

deryacım bu da sana

Aynen Öyle hıÇ hayatta yapmıcagın Şeylerı yapıosun kendıne bıle yakıŞtırmıosun dosunk ben bu degılım ama ask tabıkı dorum ya alıŞkanlık ıŞte herŞey bıde devamlı gÖzÜnn ÖnÜndeyse zorlanırsın ne kadarda olsa uzaklaŞmaya ÇalıŞ tek kalma arkdaŞlarınla gez dolaŞ yalnız kalırsan kafan dırek ona takılırı bıssÜrÜ soru ıŞaretyle ugraŞırsın ben mesela suan daha ıyıyım zaman cdden herŞeyın ılacı ben buna ıannaıorum benım ılıŞkım 1.5 yıldı bıttı hemde haketmedıgın Şekılde sennkı gene kırmamıŞ senı umarım bunun altından farklı bıŞeyler Çıkmaz

sagol bıtanemm hep anlatıcam kafanı sısrmem umarım yha yarın kolyesını vermek ıstıorum bktı uzak duruo tmm derım bıdaha n ararım ne sorarım belkı gorunce dayanmaz dıe dusunuorum cunku farklı semtlerde oturuorz ve uzakttan gormekte yetmz

Bırıcık Çok teŞkler canım bende dıcektım brck ardaŞım sÖzlerınede katılıorum dınle de sen banada yazmıssın sagol

canım yhaa kıyamam senınkı daha zor elbette 1.5yıl bız daha yenıydıkk ama bılıomusun keske benı kırsaydı senı sevmıorum deseydı de bole sessızce gıtmeseydı

Yok neden ŞıŞsn bak szle muhabbet ederk zamanım geÇıo en azından onu dÜŞÜnmorum fazla destek olabılosak burda hepımıze ne mutlu bıze

Dedıgım gıbı kafanda bıssÜrÜ soru ıŞaretı var onlarla yorma bence bırak zamana burda takıl boŞ zamnlarda sende ınsanlara yaz ınsan rahatlıo bak Öyle yap bana gelnce benım konum baya uzun burda sıtede yazılı ama ask acısı Çekenlerde ınan kendını Üzemye degmez

KARANLIK

Gidiyorum arkama bile bakmadan
Bu şehri ve seni karanlığa gömerek
ıçimde kanayan yaraya aldırmadan
Ellerim buz,yüreğim taş
Ruhum nasır tutmuş acımıyor artık
Sesin hala kulağımda yankılı
Dilin ateşlerde dağlanacak
Vicdan denen terazide dengelerin şaşacak
Zırh giymiş kalbin mahkum edildi bensizliğe
Mühebbet yedi sonsuzluğa
Bir biletim var dönüşü yok
Rüzgar bu kez benden yana
Savurmayacak beni karanlığına
Gözyaşlarım hala senin için akıyor
Rengi farklı siyaha bürünmüş
Tıpkı kararttığın dünyam gibi
Bu son vedamda af dileme benden
Ölmek sadece bedende midir
Şekil değiştirmiş ecelim
Senin elinden sunulmuş ölüm şerbetim
Üzgünüm ölüler affedemez sevgilim

Bu da tüm haksızlığa uğrayıp aşk acısı çekenlere....

Anlata anlata bı hal oldum ben bıle bıktım konuŞmaktan anlatmaktan allaha havale ettım ama bttı cıdden kımse ıÇın Üzmeye degmıo kendınle kala kalıoun o senı dÜŞÜnomu acaba senın dÜŞÜndÜÜgn kadar sanmıorum bız kadınlar daha Çok dÜŞÜnÜoruz herŞeyı gerÇketen seven bulmak Çok Öenmlı oda zor bu devırde

tam bana gÖre yazmıssın brıcık tam benı anlatmıŞ satırlar valla bukadarmı benzer guzel yazmıssın[/b ÖlÜler affetmez

Hiç ilginç değil , yeni dönem erkeğinin klasik bahaneleri :) Kaç yaşındasın canım bilmiyorum ama benim yaşımdaki erkekleri ben sana layık değilim bensiz daha mutlu olursun türküsü almış gidiyor.. Üstüne hiç gitme bence bende aynısını yapmıştım olmuyor uğraşma o dönerse döner dönmesse giden kaybeder :)

Kızlarr Burda o Kadar Destek Oldunuzu Bana O Kadar Yanımda Oldunuzkı Ozellıkle Derya Ve bırıcık Size Coook Coook Tsk Edıyorumm Ama Sonnuda Bızzz Barıstıkk Ole Garıptıkı Barısmamız Ole Enteresandıkı Cokkk Da Uzunn Hepsını Anlatıcam Sızee Umarım Hepınızde suan Benım Mutlu Oldugum Kadar Mutlu Olursunuzzz

arkadaşım çok sevindim barştığınıza merak ettim ne oldu nasıl barştınız gııı anlattt

arkadaşım çok sevindim barştığınıza merak ettim ne oldu nasıl barştınız gııı anlattt

Tsk Ederım Cnm Benımm Ayy Anlatıyım Uzun Bıraz ama Kısaltırım Ilk Dedıgım gıbı Bende Kolyesı Vardı Onu Vercektık Kuzenımle Kuzenım Aradı Onu Iste Bı Goruselım dıee Oda Kuzenımle konusmak Istemedı goreve gıdıcem Fln Gıbı bahanelerle Telefonu Kapattı Ben Tabı Delı Oldum Hemen Msj Attım Gelıorum dıe Gıderken Aklımdakı Herseyı Tamamen Bıtırmektıı Yeter Artık Dedım Nese Bı Baktım Pencerede Benı Beklıo :) Yanımda Kuzenımde Var In Dedım Asagı Ben Yukarı Cıkmayım Baktım Hemen Aradı Sen Yukarı Cık Kuzenının Yanında konusmayalımm Dıe Pekı Dedım Cıktım Nese Ama Tabı Icerı Gırmedı Antrede Beklıorum Ole Yuzune Bakınca soleyecegım Bırıktırdıgım Tum Kotu Duygular Ucup Gıtmıss Artık Zar Zor Neden Bole Oldu Dıe Sorabıldımm Amaa Gorsenız O Kadar Bıtkındıkı Kıyamadım Nese Yuzume Bakamıo Ama Dedı Bole Olması Gerekıo Daha Fazla Uzulmenı Istemıorum Falan Uzulecek Ne Var Fln Dedıysemde Bısey Solemedı Snra Nese Yere Basıodum Ben Yere Bama Gel Sole Hasta Olacaksın Dedı Ben Orda Basladım aglamaya Nese Icerı Gectık Ben Tabı Aglıorum Gozyaslarımı Fln Sıldı Ama Gene Pek Yakınlasmıo Bana Ondan Sonra Bende Baktım Olmuo Kolyeyı Cıkardım elıne Verdım Hoscakal Kendıne Iyı Bak Dedım Ama Bırakmadıı Benı Kostu Kapıyı Kılıtledı Ondan Sonra Gene Gectık Odayaa Bole elımı Tutmaya fln Basladı Snra bı Baktımkı Sımsıkı Sardı Benııı Sonrada Korkularını Neden Bole Yaptıgını Anlattı Bana Bende Hak Verdım Bıraz Ama Herseyın Nasıl Olması Gerektıgınıde Anlattım Ve Ben Demıstımkı Bır Ikı Yıl Evlenmeyı Dusunmuorum Oda Dun Bana Dedıkı Bız Abınımı Beklıycez Nasıl Yanı Dedım Sen Bır Ikı Yıl Dıe dusunuorum Demıstın Dedı Ewet Sen Ne dusunuosun Dedım Ben Daha Fazla Uzatmak Istemıorumm Dedı :)Bole Oldu Kızlarr Baya Bı Kısalttım ama

ıyı ıyı dÜzelmıl ya sen ona ban valla sevındım ınŞ be canım ben napcagmı bıle bılmıorum valla kafam allak bullak bıd olmıcak ama bunu bılıorum kurtulsam ondan onu dÜŞÜnmekten baŞka bırŞey ıstemıorum

deryacımm bende bıdaha asla barısmayız dıe dusunuodum cunku o kadar ınatcı ve dedıgı dedık bı ınsan kı ama ınan eger gercekten sevıosa ne olursa olsun gerı donuyooo

ıyı aglamısın varya bne nolursa olsun gene aglamazdım nebılım kÖtÜde olsam hayatta bellı etmem bravo sana sen baya aÇık mıssın canım ınŞ hadı bakalım hayırlısı

yok olayları bılmedıgın ıÇın keŞke problem sadece senın konun kadar olsaydı keŞke Çoktan halletmıŞtım ama degıl eevet seven dÖnerama karŞımdakı benı sevmedıgını sÖyledı zaten 2 hafta sonrada baŞka bırıykle gÖrdÜm bukadar basıtmŞ herŞey yanı yapılıcak bı aÇıklması bıle olamaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…