olur canım erkekler bÖyle İŞte onu takmadıgını bİr gÖrsÜn suratına bİle bakma bak noluo kendİlerİnİ bulunmaz hİnt kumaŞı sanıolar bende ayrıldım geÇen suratına bİle bakmadım ÇıldırmıŞ bellkİ kızlar dedkİ resmen gÖz hapsİndesİn yan bİ tkma tamam senİn eylenp gulmen dodurkİ keyfİne bak ÜzÜlmÜo bİle daha delİrİyolar sen Öle devam et adım atana kadar anlat ben dİnlerİm aklnda ne geÇİosa
Aynen Öyle hİÇ hayatta yapmıcagın Şeylerİ yapıosun kendİne bİle yakıŞtırmıosun dosunk ben bu degİlİm ama ask tabİkİ dorum ya alıŞkanlık İŞte herŞey bİde devamlı gÖzÜnn ÖnÜndeyse zorlanırsın ne kadarda olsa uzaklaŞmaya ÇalıŞ tek kalma arkdaŞlarınla gez dolaŞ yalnız kalırsan kafan dİrek ona takılırı bİssÜrÜ soru İŞaretyle ugraŞırsın ben mesela suan daha İyİyİm zaman cdden herŞeyİn İlacı ben buna İannaıorum benİm İlİŞkİm 1.5 yıldı bİttİ hemde haketmedİgİn Şekİlde sennkİ gene kırmamıŞ senİ umarım bunun altından farklı bİŞeyler Çıkmaz
arkadaşım çok sevindim barştığınıza merak ettim ne oldu nasıl barştınız gııı anlattt
Çok sevİndİm senİn adına umarım hep mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?