Dılım Varmıyor Bıttı Demeye

Aslında onun karsısında aglamakk en kucultucu durumdu bencee ben kesınlıkle aglamıycam dıe kendımı sartlandırmıstım ama tutamadımm kı kendımııı ama hayatım bole yapmasam yanı acık olmasam onu kaybederdımm bılmıorumm umarım dogru olanı yapmısımdır

gercektenmı bak buna cok uzuldumm bende senın yerınde olsam ne arkama bakar nede karsımdakı ınsanın bakmasını ısterdımm sole dıım ozaman dua etkı kurtulmusunn ya evlı olsaydınızda o zaman bole bı ayrılık olsaydı cunku benım kuzenımın basına bole bı olay geldı ve ınan herseyden daha acı gene halımıze sukur etmemız lazım kanımca

tatlım onun kendince aklında sebepleri var bence.çünkü seni üzmemek için susmuş.bence oda çok acı çekiyor ama hiç arama ona zaman ver bakalım

canım benim ya barışmanızı okumamıştım çoks evindim.ben akş hikayelerine dayanamıyorum.tüylerim diken diken oldu hep mutlu olun inşallahh

serezcım tsk ederım canımm benımmm ewet kendınce kafasına taktıgı cok sorunlarr varmıss ama umarım bunlarıda bırlıkte cozecegızz

ınŞ sevınmem lazım dımı hala ben onu dÜŞÜnÜorum ne kadar kÖtÜ bı durum bnım ıÇın

canım benim yaşadıklarını herhalde en iyi ben anlarım çünkü bende benzerini 2 hafta önce yaşadım;
bende şubatta eski çalıştığım firmada üst düzey yönetici olan biriyle birlikteydim öyle evlilik falan düşünmüyordum sadece onunla mutluydum çok zor zamanlar geçirdik atlattık ben işten çıktım farklı bir yere geçtim o yurtdışına gitti geldi görüşmeye hep devam ettik, bir seyahat dönüşü çok hastalandı hastanede yattı hep yanındaydım birşeye ihtiyacı olduğu zaman istediği şeyi yaratıyordum resmen o hastanedeyken ablalarıyla annesiylede tanıştım hiç bişey istemiyordum sadece iyileşsin çıksın hastaneden. hastaneden çıktı inanılmaz bir soğukluk ben kafamı dinlicem toparlamam lazım hayatımı, sende zor zamanlar geçirdin yeni işine konsantre ol bir süre görüşmeyelim dedi. şok oldum dün hastanede yanında olduğum adam bana bunu söylüyor hemde telefonda tamam farkındaydım bizim normal bir birliktelik yapmamız çok zordu benden 14 yaş büyük daha önce bir evliliği olmuş göremediği bir çocuğu var ama nekadar çok zorluk olursa olsun herşey güzel giderken bir ilişkinin bitirilmesi bu kadar kolaymıydı. sebep bana zarar vermek istememesiymiş buşekilde ne kadar büyük zarar verdiğini düşünmeden benim geleceğimi düşünmesi nekadarda mantıksız.
yani canım kısacası çok üzme kendini kaç yaşındasın bilmiyorum ama biz genç ve çok temiz insanlarız böyle gereksiz adamlar yüzünden üzmeyelim kendimizi, önümüze bakalım ve kendimizi mutlu edecek şeyler yapalım bencil olalım fazlasıyla umursamayalım kurcalamayalım artık bunları, eğer kısmetse zaten olur. şimdi zamana bırakalım herşeyi ve hayata daha olumlu ve gülerek bakalım...........
canım arkadaşım kendine çok iyi bak unutma senden daha fazla önemli hiç birşey yok..

arencımm cok haklısınn gercekten karsımızdakı ınsanı degılde ılk kendımızı dusuncek oncelıgımız bız olsak ne kadarda ıyı olur degılmı ama solede bısey varkı ınsan sevınce gozu hıc bırsey gormuor o mutlu olsunda baska bısey onemlı dııl dıor yanı ben ole dusunuorum en azından suan ıcın bı sorunumuz yok bakalım ama artık kesınlıkle ben evlılıkten fln konusmam o konuyu acmam kendı cabalasın artık soledıklern ıcın de cok tsk ederım bıtanem

Tabıkı sevdıgım ıÇın sevıp hemen unutmak okadar basıt degıl nolursa olsun sevmıssın ama sonuÇ olarak bıttı zaman zaman sadece

erkekler cocuk gibidir ama bencil bir çocuk :))) malesef o evlılıkden konu acınca bırsey yok ama sen actıgında emınım korktu cekındı sorumluluk almakdan dıye dusunuyorum cnmm ,ama şu da bır ıhtımal belkı baska bır planı vardır hayatında baskasıda olabılır burda degılde baska yerde senıde ıyı bır kız olarak gormus ve kandırmaktansa bıtırmıs olabılır hersey bır ıhtımal bılemezsın ama ne olursa olsun suda bır gercekkı eger sevıyorsa ne olursa olsun sana donecektır ne bekle nede umutsuz ol canımm

Tabİkİ sevdİgİm İÇİn sevİp hemen unutmak okadar basİt degİl nolursa olsun sevmİssİn ama sonuÇ olarak bİttİ zaman zaman sadece

Canım unutman gerektiğinden eminsen hiç zamanı bekleme.
Beklersen zaman durumu sadece dahada kötüleştirir .
Önce sor kendine bittimi ?
Eminsen yola devamm eet .Ve hiç duraksama.
Unutmayı bekleme .Kendiğinden kaybolucak hatıralar .
Yeni ınsanlarla tanıs yenı ortamlara gır .
O Şuan oturmuşda senin için yas tutmuyor.
Ne kadar hızlı yaşarsan o kadar mutlu olursun =)
Unutma HİÇ KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL =)
vereliniortak

Eminim bitti kimse bende degerli degil zaten
onun benim kadar düşündgüne zaten inanamıorum .

haklısın ardaşım bitti dönüşü falan zaten olmaz ..kafamda hiçbişey yok .artk sabahları onu düşünerek kalkmamay başladım yatarkende düşünmüorum fazla zaman işte kurtulucam ondan tamamen..

Cnm öncelikle büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana
Yaşadıkların kolay değil,kendimi senin yerine koyarak okudum herşeyi
Şu hayatta artık kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi şaşırmış durumdayız hepimiz.
Hep birine bağlanıyor insan seviyor,herşeyim oldu diyor,yeri geliyor kendinden önce onu düşünüyor binbir türlü fedakarlık yapıyor.
Sonuçtaysa o insan elinden kayıp gidiyor. mafoldumben
Ben erkek arkadaşının seni hala sevdiğini düşünüyorum okuduklarıma göre.
Fakat belki ailesine söyledi istemediler yada başka bir sebep vardı o yüzden kafası karışmış.
Bu yüzden de ben zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Bence ona biraz zaman vermelisin. Yada karşısına geçip bana nedenini söyle bu ayrılığın yoksa peşini bırakmam de herşeyi konuşun. Çünkü bu senin hakkın.İlişkiyi o bitirse dahi ikinizin yaşadıkları var ve bu ayrılığın sebebini seninde bilmen gerek.
Umarım herşey yoluna girer.
Yine de hakkında hayırlısı olsun Rabbim "keşke" dedirtmesin.
opuyorumnanaktan

dondu zaten canımm cok sukur ama sole bı sorun varr sankı bırbırımıze karsı bıraz soguk gıbıyız her ayrılıkta bolemı olur bılmıyorum ama ben ona yaklasmaya tereddut edıorum ve oda edıo gıbı gorunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…