Dilimi tutamiyorummm:(

Biraz fazla olmuş Kadının hayatının en travmatik olayını bıçak gibi kullanmışsınız.
Eşinizin hatrına bu kadar ağır tepki vermeseymişsiniz keşke. Ne bileyim. Ya işte bende tembelim elimden bu kadar geliyor. Ay anne benim canım tatlı eve temizlikçi mi getirsem falan derdim herhalde.

Edit: Bu olay eşinize yansırsa en az annesi kadar eşinizde size kırılacaktır.

Bi kadın var tanıdığımız çok dağınık biri ama yemek bile yapmayı bilmiyo. 5 yaşında oğlu var bi de . Annem kadına dedi ogrenmeye calis bak gencsin daha yaparsin dedi . Annem ben 17 yaşında evlendim tarif alıp yapiyodum herşeyimi dedi. Kadın da anneme yapmışsın da ne olmuş boşanmış adam o kadar marifeyliymissin bi ise yaramamis dedi. Orda kadının agzina bi tane geciresim gelmişti. Bence çok ağır olmuş özür dilemelisin . Hele de eşinin annesi.

vidanınız rahatsız olmadı mı hiç.
nasıl kıyabiliyorsunuz? tamam altta kalmayın fırsat vermeyin, ama insanları acı çektiği taraflarından vurmayın..bu onun değil sizin acizliğiniz olur. kv nin kendi kişisel tercihimiydi onu aldatması.

Aslında hak etmiş laf yemeyi ama baya ağır bi yerden vurmuşsun kadına .

lafı gediğine oturtmakla insanları kırmak arasında fark var. sizinki çok sert ve çok belaltı olmuş. bir kadın bir kadının boşanmasını onu aşağılamak için kullanmamalı. belki adam şerefsizdi, belki kadın çok başka şeyler yaşadı. bu yaptığınızı ben düşmanıma yapamam. lafı gediğine oturtmak isterseniz "benden bu kadar istersen git oğluna başkasını al"dersiniz en fazla ama bu sizin yaptığınız ayıptan öte.

Bu dilini tutamamak degil kadini hassas yerinden vurmussunuz.
Hem calisiyorum hem cocuk bakiyorum oglun da yardim etse mis gibi olurdu evimiz derdim ben en cok.

Ozur dileyin bence kadindan, esinizin duyunca ne tepki verecegini dusunemiyorum bile.

Biri benim anneme boyle soylese pisman ederdim onu

Ben artık burada aldatıldım yazan kadınlara,
hımmm söyle bakalım ne yaptın yada yapmadın da aldatılmayı hakettin diye soracagım bundan sonra.
Güzel yorum olmuş. Biz kadınlar birbirimizi magduriyetlerimiz üzerinden ezip bir de karsicinsten medeniyet sevgi saygı bekliyoruz. Bence bizden bi b*k olmaz. Konuya gerçekten çok üzüldüm

Tabii pismanım,kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor diyorlar ya dogru...
O simdi ben kocamın coraplarını bile ütülerdim vs diyince,hani o kadar fedakarlık yaptın,kendini unuttun falan degdimi yani,karsılıgını aldınmı el üstündemi tutuldun,yoo. Neden kocamın coraplarını ütüleyecem yani.
Sonraaa o pis laflar cıktı agzımdan malesef!!

Hangimizin annesi söylemedi ki bu tarz şeyler. Ben kızken diye başlar anlatırlardı. Kendi annenizin yerine koyun bu kadar ağır konuşur muydunuz?

Carlii düzeltilemeyecek bir şey değil bence. Arayın gönlünü alın. Evinizde huzursuzluk çıkmaması işten bile değil.

Dusmez kalkmz bir Allah. Yarin obur gun kaynana senin karsina gecip "oglum seni birakti ustune de gitti 5 (eliyle gostererek) cocuk yapti" der.

ayrica kadinin dedigini her anne soyluyor. Insanin kendi oz annesi diyor. Gidip bir de kendi annene desene su ettigin lafi???

Hayatinin en kotu olayiyla kalkmis elin kizi laf sokuyor ya. Oldu baska!?

Valla ha hic kötü niyetli söylemedim.
Zaten me cektiysem su dilimden cektim.
Yapıstırıyorum lafları pat pat.
Ama cıkıyor yani tutamiyorum.

size de pat pat laflarin yapistiralacagi zamanlar gelir ama..
neden kadini acisiyla vuruyorsunuz ki?
hem var mi garantiniz sizin aldatilmayacaginizla alakali?
hic olmadik yere kadinin canini yakmissiniz.
kusura bakmayin ama can yakan canının yanacağı günü beklesin derler.
dilinizde ayar yoksa sinirlendiginiz an atin kendinizi tuvalete banyoya..

Güzel yorum olmuş. Biz kadınlar birbirimizi magduriyetlerimiz üzerinden ezip bir de karsicinsten medeniyet sevgi saygı bekliyoruz. Bence bizden bi b*k olmaz. Konuya gerçekten çok üzüldüm

Kayınvalide olunca söyleyebilirsin mevzu bu.
Kadınmış, falan hakgetire.
Birde kendi annesi aldatılmış olsa erkek bu lafı söylese hakaretler havada uçuşurdu.

Yapacağınız şey belli telefonla da aramayin gidin evine özür dileyin. Dediğiniz laflarin ucu çok kotu yerlere dokunuyor. Benim bile içime ateş düştü burda. Gidip gönlünü alin. Özür dilemek erdemdir bir şey kaybetmezsiniz.

Aynen.Kendi annemizde bekarken ,ben senin yaşındayken diye başlayan,şu kadar iş yapardım diye çok kelimeler kurmuştur.

Ben artık burada aldatıldım yazan kadınlara,
hımmm söyle bakalım ne yaptın yada yapmadın da aldatılmayı hakettin diye soracagım bundan sonra.
Yahuuuuu,huhuuuuuuuuuu
Ne alakası var , aldatılmayı hak etmis gibi bir sey okudunuzmu. Sadece bu kadar yaptıgın bosuna gitmis,yani yapsan yapmasan ne fark ediyor,serefsiz olan yapar tabi,ne hayatımı ona adayıp kilodunu corabını ütüleyecem peh.

Valla ha hic kötü niyetli söylemedim.
Zaten me cektiysem su dilimden cektim.
Yapıstırıyorum lafları pat pat.
Ama cıkıyor yani tutamiyorum.
Dilini tutamamak çok başka insanları zayıf noktalarından vurmak çok başka elbette hakkınızı arayın kendinizi ezdirmeyin ona eyvallah da adam seni aldattı üstüne gitti 5 çocuk yaptı bu nasıl bir hakarettir nasıl bir densizliktir hangi kadın eşi tarafından aldatılmayı terk edilmeyi ister ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…