İşten yeni gelmişim,ev dagınık,cocukları okuldan alıpta geciyorum eve bu arada.
Biz eve girdik,10dk sonra hanfendi damladı,1 saat uzaklıkta kendisi.
Sasırdım yani beklemiyordum.
Her neyse ev dagınık,diyor ki biz kactane cocuga bakardik,her isimizi yapardık eksiksiz,kocamın herseyini hazır ederdim,coraplarını bile ütülerdim vsvs simdikiler hic birsey bilmiyor yapamıyor.(sizede laf etti kızlarr)
Bende temizimdir ama cok dagınıgımdır,ama pis degil dagınıklık yani,anladınızmı
Ki iki kücük cocukla hemde calısarak herseyimi yeteri kadar yapıyorum.
Ben dilimi hic tutamam,aklıma ne gelirse o an söylerim.
Dedim ki,demekki bu kadar yaptıgın bosa gitmis,adam seni aldatmıs,bosamıs,gitmiş baska kadınla evlenip bide 5, yazıyla BEŞ.. cocuk yapmıs..
Oh, ben böyle iyiyim valla dedim.
Üzüldü, az oturdu gitti.Bende Üzüldüm sonra,tutamıyorum tutamıyorum
Güzel yorum olmuş. Biz kadınlar birbirimizi magduriyetlerimiz üzerinden ezip bir de karsicinsten medeniyet sevgi saygı bekliyoruz. Bence bizden bi b*k olmaz. Konuya gerçekten çok üzüldümBen artık burada aldatıldım yazan kadınlara,
hımmm söyle bakalım ne yaptın yada yapmadın da aldatılmayı hakettin diye soracagım bundan sonra.
Tabii pismanım,kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor diyorlar ya dogru...Bir de size nacizane tavsiyem, yaptığınız kabalığı burda pohpohlayip size gaz veren yorumları okumayin. Kv yi seversiniz sevmezsiniz ama sonuçta mağdur edilmiş bir kadın var karşınızda. Düşünün siz aldatilsaniz Eşiniz başka birinden 5 yaziyla beş çocuk yapsa ve birisi en ufak bir tartışmada alakasız bir şekilde bunu yüzünüze vursa ne hissedersiniz? Ben dediğiniz şeylerden pişman oldugunuzu hissettim bence açın özür dileyin gerçekten çok çok ayıp bu yaptığınız .
Valla ha hic kötü niyetli söylemedim.
Zaten me cektiysem su dilimden cektim.
Yapıstırıyorum lafları pat pat.
Ama cıkıyor yani tutamiyorum.
Güzel yorum olmuş. Biz kadınlar birbirimizi magduriyetlerimiz üzerinden ezip bir de karsicinsten medeniyet sevgi saygı bekliyoruz. Bence bizden bi b*k olmaz. Konuya gerçekten çok üzüldüm
Yapacağınız şey belli telefonla da aramayin gidin evine özür dileyin. Dediğiniz laflarin ucu çok kotu yerlere dokunuyor. Benim bile içime ateş düştü burda. Gidip gönlünü alin. Özür dilemek erdemdir bir şey kaybetmezsiniz.Tabii pismanım,kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor diyorlar ya dogru...
O simdi ben kocamın coraplarını bile ütülerdim vs diyince,hani o kadar fedakarlık yaptın,kendini unuttun falan degdimi yani,karsılıgını aldınmı el üstündemi tutuldun,yoo. Neden kocamın coraplarını ütüleyecem yani.
Sonraaa o pis laflar cıktı agzımdan malesef!!
Aynen.Kendi annemizde bekarken ,ben senin yaşındayken diye başlayan,şu kadar iş yapardım diye çok kelimeler kurmuştur.Hangimizin annesi söylemedi ki bu tarz şeyler. Ben kızken diye başlar anlatırlardı. Kendi annenizin yerine koyun bu kadar ağır konuşur muydunuz?
Carlii düzeltilemeyecek bir şey değil bence. Arayın gönlünü alın. Evinizde huzursuzluk çıkmaması işten bile değil.
Yahuuuuu,huhuuuuuuuuuuBen artık burada aldatıldım yazan kadınlara,
hımmm söyle bakalım ne yaptın yada yapmadın da aldatılmayı hakettin diye soracagım bundan sonra.
Dilini tutamamak çok başka insanları zayıf noktalarından vurmak çok başka elbette hakkınızı arayın kendinizi ezdirmeyin ona eyvallah da adam seni aldattı üstüne gitti 5 çocuk yaptı bu nasıl bir hakarettir nasıl bir densizliktir hangi kadın eşi tarafından aldatılmayı terk edilmeyi ister kiValla ha hic kötü niyetli söylemedim.
Zaten me cektiysem su dilimden cektim.
Yapıstırıyorum lafları pat pat.
Ama cıkıyor yani tutamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?