Dilimi tutamiyorummm:(

Sizinki bel altı vurmak olmuş.
Sırf birine laf söylemek için yaşadığı acıları kullanmak, vicdan rahatsızlığı sebebidir.
'Çok yaptıysan zamanında bana da yardım et, şuradan başla anne' diyebilirdiniz mesela.
Gönlünü almanız gerek bence.

Allah Allah suphanallah..

Nasıl bir konuşma tarzı bu?

Konuna yazdığım 2. Mesaj bu sadece 2. Mesaj ve birden patladın. Tahammül seviyen düşükse hiç konu açma.

Kvalidene bir kez daha üzüldüm bu üslubundan sonra. Sana kolay gelsin, inşallah derdine çare bulursun.

Arkadaşım sende yani ya yap pişman olma ya da yapma, pişmanmış gibi yapıp aslında değilmiş gibi bi değişik oldu böyle konu
Ayyyy saldır saldır arkada kalmayın hic biriniz. Pşsmanım ve özür dileyecegim. Nerde var pisman degilim dedigim yer..
Kendimi savunuyorum surda yine.
Dediklerimin arkasındayım fakat kelimelerim yanlıs oldu!

Arkadaşım sende yani ya yap pişman olma ya da yapma, pişmanmış gibi yapıp aslında değilmiş gibi bi değişik oldu böyle konu

Gerizekalımısınız?
Cidden merak ediyorum,daha kafanızda ne Szenario yazabilirsiniz acaba?
Onceden düşünmüşümde,pusu kurmusum yani vallahi sizdeki o kadar sinsilik bende yok.

Siz bu üslubunuzla daha çok pişmanlıklar yaşarsınız gibime geliyor. Her ne olursa olsun hoşunuza gitmeyen bir yorum yapılsa dahi bunun cevabı saygı çerçevesinde verilmeli.

Ayyyy saldır saldır arkada kalmayın hic biriniz. Pşsmanım ve özür dileyecegim. Nerde var pisman degilim dedigim yer..
Kendimi savunuyorum surda yine.
Dediklerimin arkasındayım fakat kelimelerim yanlıs oldu!

Yok bebeğim benim saldırışım bu değil,ilk mesajımda yazdım ben de senin gibiyim diye,saldırsam 3 satırla kalmazdı

Siz bu üslubunuzla daha çok pişmanlıklar yaşarsınız gibime geliyor. Her ne olursa olsun hoşunuza gitmeyen bir yorum yapılsa dahi bunun cevabı saygı çerçevesinde verilmeli.

Hic laf etmişmiyim baskalarına,hepsinide begendim,lakin artık senaryo yazıp kafalarında kuruyorlar.Olamaz!

Gerizekalımısınız?
Cidden merak ediyorum,daha kafanızda ne Szenario yazabilirsiniz acaba?
Onceden düşünmüşümde,pusu kurmusum yani vallahi sizdeki o kadar sinsilik bende yok.

Bu ne ya hu.
Bu nasil bir edepsizlik?
Hadsizliginizde bogarlar sizi bir gun.

Gerci siz simdi hakikaten geri zekali mi diye sormaya calismistim, dersiniz :))

Sen önce bi ağzını toplasana. Millet burda sana efendi gibi yaptığın kabalığı anlatmaya çalışıyor belli ki kendi kendine anlayamayacak durumdasin. Hee laf çevir bakalım ben öyle demek istenedim şöyle demek istedim diye. Burda bir gerizekali var ama o bizlerden biri değil. Herkes oh haklisin supersin yazsa idi hic boyle pişmanlık hezeyanlarina girmeyecektin. Bize laf yetiştirme git yaptığını temizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…