- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Ayyyy saldır saldır arkada kalmayın hic biriniz. Pşsmanım ve özür dileyecegim. Nerde var pisman degilim dedigim yer..Arkadaşım sende yani ya yap pişman olma ya da yapma, pişmanmış gibi yapıp aslında değilmiş gibi bi değişik oldu böyle konu
Arkadaşım sende yani ya yap pişman olma ya da yapma, pişmanmış gibi yapıp aslında değilmiş gibi bi değişik oldu böyle konu
Gerizekalımısınız?
Cidden merak ediyorum,daha kafanızda ne Szenario yazabilirsiniz acaba?
Onceden düşünmüşümde,pusu kurmusum yani vallahi sizdeki o kadar sinsilik bende yok.
Ayyyy saldır saldır arkada kalmayın hic biriniz. Pşsmanım ve özür dileyecegim. Nerde var pisman degilim dedigim yer..
Kendimi savunuyorum surda yine.
Dediklerimin arkasındayım fakat kelimelerim yanlıs oldu!
Siz bu üslubunuzla daha çok pişmanlıklar yaşarsınız gibime geliyor. Her ne olursa olsun hoşunuza gitmeyen bir yorum yapılsa dahi bunun cevabı saygı çerçevesinde verilmeli.
Gerizekalımısınız?
Cidden merak ediyorum,daha kafanızda ne Szenario yazabilirsiniz acaba?
Onceden düşünmüşümde,pusu kurmusum yani vallahi sizdeki o kadar sinsilik bende yok.
Hic laf etmişmiyim baskalarına,hepsinide begendim,lakin artık senaryo yazıp kafalarında kuruyorlar.Olamaz!
Bu ne ya hu.
Bu nasil bir edepsizlik?
Hadsizliginizde bogarlar sizi bir gun.
Gerci siz simdi hakikaten geri zekali mi diye sormaya calismistim, dersiniz :))
Hic laf etmişmiyim baskalarına,hepsinide begendim,lakin artık senaryo yazıp kafalarında kuruyorlar.Olamaz!
Aynen bak surda bir dakikada anladın beni!Bu ne ya hu.
Bu nasil bir edepsizlik?
Hadsizliginizde bogarlar sizi bir gun.
Gerci siz simdi hakikaten geri zekali mi diye sormaya calismistim, dersiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?