Dilrubamın karın estetigi

dilrubam

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
127
40
318
Merhabalar hanimlar
Senelerce bekledigim ameliyatı bu gün oldum.sizlere kısaca anlatıcam .
Sabah hastaneye geldim 3 saatlik bir bekleme sonunda çizimlerim yapıldı ve yarım saat sonrada ameliyata alındım.yaklasik 1.5 saat sürdü ameliyatım.Yaklaşık 4 saat kadar kramp seklinde sancı cektim şimdi ağrılarım geçti.çok hafif ağrı var.öne egik yurunmesi gerekli müthiş gerginlik hissi var.Hemşireler müthiş ilgili ameliyat yerimi görmedigim icin yorum yapamiyorum fakat kız kardeşim sargili olmama ragmen incecik olmussun dedi.Doktorum Esabil Eker den ve hemşirelerimizden Allah razı olsun. Hayallerim gerceklesti......

Merhaba, çok geçmiş olsun. İnşallah istediğiniz gibi olur karnınız. Karından yağ alma işlemi var mıydı? Ne kadar mal oldu? Korse takıldı mı? Haftasonu karnımdan yağ alma ve germe işlemi için prof.la görüştüm, korse gerek görmüyormuş , sitede korsesiz neredeyse kimse yok. Zaten fiyat da çok yüksek geldi en azından şu an için. karın germe, yağ alma , yüze yağ enjeksiyonu 15000

Iyi aksamlar hastaneden bugun ciktim yag alma islemi olmadi toplamda 3538tl odedik devlet tabi daha onceden ozelde fiyat aldim 25 bin demisti

Fiyati yanlis anlamissiniz 3,538tl. Virgul koymadigim icin sanirim üçbin besyuzotuzsekiz tl

karın kaslarınızda onarım yaptı mı doktorunuz? yağlarınızı kendiniz mi önceden erittiniz? benim de kaslarım da ayrılmış 2 sezeryanım var ve hamileliklerde fazla kilo almış olmam sebebiyle ayrılmışlar ve de yemek yiyince resmen hamile gibiyim. sadece sabahları karnım sönük vaziyette(

Karin kaslarim onarildi midemin uzerinden kasik bolgeme kadar kilo verdim yaglarim yoktu

Merhaba hanımlar ameliyatımın üzerinden 9 gün gecti.Bu gun kontrolüm vardı .Dr herşeyin yolunda gittigini soyledi sargıları cıkardi.Banyo yapabilecegimi söyledi daha dik yürüyebilirsin artik dedi ve karnıma hafif hafif masaj yapmamı önerdi. Çok mutluyum sanki başkasının karnına bakıyor gibiyim aynada....karnını yaptırmak isteyen varsa hiç beklemesin yaptırsın müthiş bir değişim oluyor(maaşallah).

Merhaba oncel7kle geçmiş olsun.yam.karin germemi oldunuz.lipoşaksin falan yapildimi

Merhaba oncel7kle geçmiş olsun.yam.karin germemi oldunuz.lipoşaksin falan yapildimi
Tam karin germe oldu yag alinmadi 1 sene saglikli beslenip diyet yaptim ve spor .14kg verdim hic yag alinmadi sadece kaslarim onarilip germe islemi yapildi.

bende düşünüyorum nerde yaptırdıınız cok agrılı bi işlem mi
Ankara sincan devlet hastanesinde dr esabil eker ameliyat oldum.ilk 4 saat cok kramp seklinde agri cektim daha sonra yavas yavas gecti sonra sadece gerginlik ve hafif agri hissediyorsunuz hic pismanlik duymadim iyiki de olmusum diyorum

Dilruba hanım bende karingerme düşünüyorum .Ama ağrı ve normal hayata dönüş surecinden korkuyorum. Amelyattan sonra neler yaptınız normal yaşama dönüş kaç gün sürdü. Çalışıyorum.izin alcam ayarlayacağım sizce kaç gün izin almalıyım?cevap verirseniz sevinirim.

Gec
Gecmiş olsun bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum sizi izleme aldım fotoğrafınız varsa görebilir miyim benimde karnım şuanki fotosu var inşallah olursam yeni eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…