Iyi aksamlar tarihci ameliyatin ilk 4 ,5saati kramp seklinde sanci hissediyosunuz daha sonra geciyor agri kalmiyor sadece egik yurumek insani cok yoruyor izin alacaksaniz net 15 gun alin derim yaninizda da bir refakatciye ihtiyac var hatta evde de devam edecek size bakmaya.. Hic pismanlik duymuyorsunuz hatta cok mutlu edici bir sonuc...Dilruba hanım bende karingerme düşünüyorum .Ama ağrı ve normal hayata dönüş surecinden korkuyorum. Amelyattan sonra neler yaptınız normal yaşama dönüş kaç gün sürdü. Çalışıyorum.izin alcam ayarlayacağım sizce kaç gün izin almalıyım?cevap verirseniz sevinirim.
Fotograf koymadim ama sizinle ayni diyebilirim su anda iyilesme asamasindayim tamamen duzeliyim foto koyabilirim tavsiye ederimGec
Gecmiş olsun bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum sizi izleme aldım fotoğrafınız varsa görebilir miyim benimde karnım şuanki fotosu var inşallah olursam yeni eklerim
Tamam teşekkür ederimFotograf koymadim ama sizinle ayni diyebilirim su anda iyilesme asamasindayim tamamen duzeliyim foto koyabilirim tavsiye ederim
Merhabalar ben Yunanistan da yasiyorum benim de karnim felaket uc cocugum var son hamileligim ikizdi su an catlak ve sarkik bi karin goruntum var bu bu ameliyati bende turkiyede devlet hastanesinde olabilirmiyim bi fikrin var miFotograf koymadim ama sizinle ayni diyebilirim su anda iyilesme asamasindayim tamamen duzeliyim foto koyabilirim tavsiye ederim
Canim ne kadar odeme yaptinAnkara sincan devlet hastanesinde dr esabil eker ameliyat oldum.ilk 4 saat cok kramp seklinde agri cektim daha sonra yavas yavas gecti sonra sadece gerginlik ve hafif agri hissediyorsunuz hic pismanlik duymadim iyiki de olmusum diyorum
Murrrro tabiki olursun 3,538tl odeme yaptimC
Merhabalar ben Yunanistan da yasiyorum benim de karnim felaket uc cocugum var son hamileligim ikizdi su an catlak ve sarkik bi karin goruntum var bu bu ameliyati bende turkiyede devlet hastanesinde olabilirmiyim bi fikrin var mi
Canim ben de esabil ekere yazdim su karin germe mevzusunu bana verdigi rakam inanilmaz ucukMurrrro tabiki olursun 3,538tl odeme yaptim
Bilemiyorum ben ozelde olmadim devlette oldum dr anlasmali ozel bir hastane fiyati verdiyse bilemem
mhb. nerede buldunuz acaba ..bende yaptırmak istiyorum karın germe çok acil hemde.. çok iyiymiş fiyat . hangi hastane acaba bilgi verebilirmisiniz.Sonunda buldummmm devlet hastanesinde iyi bir doktor veee karın germe ile meme büyütme 8000 tl yuppiii
Edirne de 1.Sultan Murat devlet hastanesindemhb. nerede buldunuz acaba ..bende yaptırmak istiyorum karın germe çok acil hemde.. çok iyiymiş fiyat . hangi hastane acaba bilgi verebilirmisiniz.
Yok almadim kombine yaptiricaktim zaten o yuzden direk sordumkarın germe için ayrı fiyat aldınızmı
Lipo yok canim ben kilolarimi verdim gerek duymadigim icin de sormadimMurrrro, post: 59338561, member: 931804"]
Yok almadim kombine yaptiricaktim zaten o yuzden direk sordum
liposuction varmı bu ücrette
Hangi hastanede oldunuz acaba?Iyi aksamlar hastaneden bugun ciktim yag alma islemi olmadi toplamda 3538tl odedik devlet tabi daha onceden ozelde fiyat aldim 25 bin demisti
Sincan devlet hastanesiHangi hastanede oldunuz acaba?
Merhaba karın germe mi oldunuz acaba Esabil EKER'e? Ne zaman olmuştunuz, memnun musunuz?Sincan devlet hastanesi
Geçmiş olsun, benim de niyetim var. 3 çocuktan sonra plajlara çıkmaya korkar oldumSincan devlet hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?