Dilrubamın karın estetigi

Iyi aksamlar tarihci ameliyatin ilk 4 ,5saati kramp seklinde sanci hissediyosunuz daha sonra geciyor agri kalmiyor sadece egik yurumek insani cok yoruyor izin alacaksaniz net 15 gun alin derim yaninizda da bir refakatciye ihtiyac var hatta evde de devam edecek size bakmaya.. Hic pismanlik duymuyorsunuz hatta cok mutlu edici bir sonuc...

Gec

Gecmiş olsun bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum sizi izleme aldım fotoğrafınız varsa görebilir miyim benimde karnım şuanki fotosu var inşallah olursam yeni eklerim
Fotograf koymadim ama sizinle ayni diyebilirim su anda iyilesme asamasindayim tamamen duzeliyim foto koyabilirim tavsiye ederim

C
Fotograf koymadim ama sizinle ayni diyebilirim su anda iyilesme asamasindayim tamamen duzeliyim foto koyabilirim tavsiye ederim
Merhabalar ben Yunanistan da yasiyorum benim de karnim felaket uc cocugum var son hamileligim ikizdi su an catlak ve sarkik bi karin goruntum var bu bu ameliyati bende turkiyede devlet hastanesinde olabilirmiyim bi fikrin var mi

Ankara sincan devlet hastanesinde dr esabil eker ameliyat oldum.ilk 4 saat cok kramp seklinde agri cektim daha sonra yavas yavas gecti sonra sadece gerginlik ve hafif agri hissediyorsunuz hic pismanlik duymadim iyiki de olmusum diyorum
Canim ne kadar odeme yaptin

C

Merhabalar ben Yunanistan da yasiyorum benim de karnim felaket uc cocugum var son hamileligim ikizdi su an catlak ve sarkik bi karin goruntum var bu bu ameliyati bende turkiyede devlet hastanesinde olabilirmiyim bi fikrin var mi
Murrrro tabiki olursun 3,538tl odeme yaptim

Bilemiyorum ben ozelde olmadim devlette oldum dr anlasmali ozel bir hastane fiyati verdiyse bilemem

Murrrro, post: 59338561, member: 931804"]
Yok almadim kombine yaptiricaktim zaten o yuzden direk sordum

liposuction varmı bu ücrette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…