- 29 Mayıs 2024
- 2.880
- 742
- 43
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Özelde ki Dr kalp atışı Durmuş 9 haftada dedi 10+2 olmam lazımdı kürtaj dedi bugün devlete randevu aldım kürtajı devlette olacağım çok üzgünüm olmadi nasip değilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teskkur ederim şimdi çıktım hastanedenGeçmiş olsun , sağlıcakla yeniden nasip olsun inşallah![]()
İnsllah cnmçok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah tekrardan olur sağlıklı bir şekilde Allah büyüktür.
Tabi bu işin tesellisi yoktur muhtemelen ama genelde sağlıksız olduğunda buntğr şeyler yaşanıyor derler yeniden sağlıcakla Allah gönlümüz zden geçeni nasip etsinTeskkur ederim şimdi çıktım hastaneden
Başınız sağ olsunÖzelde ki Dr kalp atışı Durmuş 9 haftada dedi 10+2 olmam lazımdı kürtaj dedi bugün devlete randevu aldım kürtajı devlette olacağım çok üzgünüm olmadi nasip değilmiş
Allah sabırlar versin. Sağlıkla nasip etsin çok geçmiş olsun.Özelde ki Dr kalp atışı Durmuş 9 haftada dedi 10+2 olmam lazımdı kürtaj dedi bugün devlete randevu aldım kürtajı devlette olacağım çok üzgünüm olmadi nasip değilmiş
Kolaydı bir zorluk olmadi hafif çok ağrım oldu uyandimda ağrı kesici verdiler şu an iyim normal düşükten daha hafifi geçti herşey ilk gebeliğim düşüktü 1 hafta içinde yaptım o daha yıpratıcı bir süreçti düşeni görmen hissetmen agriis vsTabi bu işin tesellisi yoktur muhtemelen ama genelde sağlıksız olduğunda buntğr şeyler yaşanıyor derler yeniden sağlıcakla Allah gönlümüz zden geçeni nasip etsinZor oldu mu operasyon nasıl geçti
![]()
Çok tşk ederimBaşınız sağ olsun
İnsllah Allah isteyen herkeee sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah ferahlık kolaylık versin. Sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Çok sag olAllah sabırlar versin. Sağlıkla nasip etsin çok geçmiş olsun.