Bu risale i nurdan alınmış bir paragraf. Oku ve yorumla bakalım anlayabiliyor musun :)Halbuki namazda ruhun, kalbin, aklın büyük bir rahatı vardır. Hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir. Hem namaz kılanın diğer mübah, dünyevî amelleri, güzel bir niyetle ibadet hükmünü alır. Bu surette bütün sermaye-i ömrünü âhirete mal edebilir; faniömrünü bir cihette ibkà eder.
namaz kilanin kalbi ,akli ruhu rahatlar,dunyevi isleri de sevaba donusebilirBu risale i nurdan alınmış bir paragraf. Oku ve yorumla bakalım anlayabiliyor musun :)
Tebrik ederim tam olarak bunu kastediyo zaten :)namaz kilanin kalbi ,akli ruhu rahatlar,dunyevi isleri de sevaba donusebilir
Cnnm bu kadar anlaybldn k.bkma
golcukteyim ben cnn sqkincasi yok
O zaman burada hep beraber bu emri en doğru şekilde yerine getirmek için çabalayalım :)bende aynı dertlerden yankınanlar danım
Dinimizin ilk emri oku fakat ben anlamıyorum yada nasıl başlayacagımı bilemiyorum
Aynen oyle cnm ah o yonden zekami acmayi cok isterim once allahimin sonra sen ve senin gibi kardeslerim sayesindeTebrik ederim tam olarak bunu kastediyo zaten :)
Risalei Nur bir okul gibi , okudukça zihin dağarcığını geliştiriyor, zekanı açıyor.
Bediüzzaman diyor ki "1 yıl boyunca Risalei nuru anlayarak okuyan zamanın mühim bir Âlimi olur"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?