- 16 Mayıs 2015
- 41
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi minicikedicik
-
Hani her konuya gelip dinimizce söyle müslüman kişi böyle yapar vs....yazanlar var ya sen de tam tersi durumundasin şu anda.Dini konular yasak.
Su sekilde araci acip telefon nikah olacahini neden onlar soylemiyor diyorResmi nikah olmadan dini nikah yapmak suçtur
Dini Nikahtan kız tarafı değil kızın kendisi olmaz
Vekili nikaha katılır hoca da namahrem olduğu için kızın sesini duymasın diyeymiş bazı yerlerde de kız sadece başını sallarmış
Ailenin seni niye aracı yapıyorlar tepkisi de ilginç söz konusu olan sensin senin nikahın kimi aracı yapacaklar ki
Annen de madem bazı şeylerden şikayetçi açsın teli söylesin seni aracı etmesin
Naçizane tavsiyem ne yaparsan yap bu süreçte iki taraf ailesinden de mümkün olduğunca uzak durun yoksa gereksiz yere gerilirsiniz
Evet dini bir konu.Hani her konuya gelip dinimizce söyle müslüman kişi böyle yapar vs....yazanlar var ya sen de tam tersi durumundasin şu anda.
Bu konu dini mi? nikah ve nehir sormuş din konuşulmuyor ki.
Evet dini bir konu.
Ben şimdi buraya dini nikah günümüz koşullarında haramdır çünkü zinaya yol açıyor yazarsam olur mu? Olmaz değil mi? Tartışma çıkar.
O yüzden de dini konu yasak.
Resmi nikajEvet dini bir konu.
Ben şimdi buraya dini nikah günümüz koşullarında haramdır çünkü zinaya yol açıyor yazarsam olur mu? Olmaz değil mi? Tartışma çıkar.
Pardon ama resmi nikah yapildiEvet dini bir konu.
hikaye tabii ki, imam alacağı paraya bakıyor. o yüzden de kim gelirse gelsin parasını alıp nikahı kıyıyor çoğu. Bu da genç kızların kötü yola düşürülmesine vesile oluyor. işte bu yüzden günümüz koşullarında dini nikah haramdır.Iyi de bu tam dini konu sayılmaz ayrıca konuyu açan dini nikah haram mi helal mi diye sormadi ki.
şu durumda bende şunu anladım ki resmi nikah olmadan dini yapmıyoruz olayı da bir hikaye imiş.
Su sekilde araci acip telefon nikah olacahini neden onlar soylemiyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?