E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ben bu muta nikahının üniversitelerde çok yaygın olduğunu duymuştum
okul bitene kadar rahat rahat beraber olmak için aralarında kıyıyorlarmış okul bttikten sonra veya daha önce herkez kendi yoluna gidiyormuş tabi devam eden istisnalarda vardır
Sadece kendilerini kandırıyorlar.
Madem öpüşmek,koklaşmak,elele tutuşmak günah ,o zaman beklesinler evlenecekleri günü.Çok mu zor beklemek ?
Sadece kendilerini kandırıyorlar.
Madem öpüşmek,koklaşmak,elele tutuşmak günah ,o zaman beklesinler evlenecekleri günü.Çok mu zor beklemek ?
kızlar bugun tvde belki izlemişinizdir bi kanalda hoca vardı ve gençlerin sorularına cevap veriordu gençlerden biri (ERKEK)
dediki hocam benim ciddi düşündügüm bir kız arkdaşım var ve onunla ilerde allah nasip ederse evlenecegiz.. ama erkekle bayan yanyana çok gnaha giriorlar ve bizim iiçimiz huzursuz oluor biz ikimizin arasında nikah yapsak(DİNİ)
OLURMU?hocada hanefi mezhebinde ailelerin bilmesi çokda önmli degil diger 3 mezhepde bilmesi lazım dedi.kız eger aklı yerindeyse bi noksanlıgı yoksa yapılabilir dedi ama 2 şahitin olması gerekli.??siz ne düşünüosunuz böle sevgililer arasında ben biraz garipsedim ya ilerde evlilik olmassa diye ama oda ciddiligne veya güvenligine baglı sanırım..:1shok:
tabi dini nikah kıyınca her şeyi doğal sayıyorlar, kimi kandırıyorsunuz ki :mymeka:
Ben sevgililerin dini nikah yapmasına çok kızıyorum çok...
Yanyana olmak,sarılmak,öpüşmek,sevişmek için kendilerince çözüm bulduklarını sanıyorlar..
İnsan yaptıklarının arkasında durmalı,başka bir kavrama sığınmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?