canım bugün bende bir dua paylaşmak istiyorum izninle;
"Yâ Mâliki yevmiddîn, İyyâke na’büdü ve iyyâke nesta’în."
amin.
ahhh doğal hayat ahhh...
toprakla oynadığımız çocukluk yıllarımız ne güzeldi...
mis gibi hava, mis gibi yiyecekler...
ve bereketli zamanlar...
amin inş, çok doğru söylüyorsun canım.
meyveli ağaç taşlanırmış, aslında şeytan bizle daha çok uğraşıyor ve genelde girdiği noktalardan biride bu konu bence...
şeytana fırsat vermemiz lazım.. ve bilmemiz lazımki şeytan bizim alenen düşmanımız vede bunlar hep geçilebilir tuzaklar...
ama şeytan hep ensemizde olacak biliyorum bunu, çünkü o bu dünyada onun için var..
Canim önceden bir konu seciyordun onla ilgili payasim yapiliyordu yanlis hatirlamiyorsam isterseniz yeniden yapsak mesala namazin üzerinde bir hafta dursak eksiklerimizi öğrenirizevet şeytanın tuzakları sayısız ama Rabb imizin nimeti affediciliği merhameti daha fazla..
yani bi besmele çeker başlarsak dua ile desteklersek böyle de güzellikleri eklersek yaşamımıza bence başarabilirz..
ne dersin??
Canim önceden bir konu seciyordun onla ilgili payasim yapiliyordu yanlis hatirlamiyorsam isterseniz yeniden yapsak mesala namazin üzerinde bir hafta dursak eksiklerimizi öğreniriz
Tabi canm nasıl mutlu oldum anlatamam çok tesekkur ederim elimden geldiğince burada olacağımevet öyle yapıyorduk ama katılım pek olmayınca maalesef ki yarım kalıyor ..
dönüşler olmayınca kimse okumuyor zannediliyor...
haftalık konu belirleyelim..
sizler de paylaşım yapın inşaallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?