- 25 Mayıs 2013
- 14.056
- 20.845
- 598
http://suffagah.com/mescid-i-harami-ne-kadar-iyi-biliyorsun-test
bu testi uygulayalım inşaallah arkadaşlarım :)
bu testi uygulayalım inşaallah arkadaşlarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek iyi değilim canım sen nasılsın
hayırdır inşaallah_?Pek iyi değilim canım sen nasılsın
dişime dolgu yaptırdım bi ay olmadı daha akşam öldürdü beni beynime vurdu ağrısı evde ağrı kesicide kalmamış nişanlım gece vakti onlardan getirdi çok geç saate kadar uyuyamadım hala ağrıyor ama öyle zonklamıyor bide uykusuz işe gelince daha zor olduhayırdır inşaallah_?
çok şükür iyiyim bn
Allah kolaylık versin canım şifa versin inşaallah ..dişime dolgu yaptırdım bi ay olmadı daha akşam öldürdü beni beynime vurdu ağrısı evde ağrı kesicide kalmamış nişanlım gece vakti onlardan getirdi çok geç saate kadar uyuyamadım hala ağrıyor ama öyle zonklamıyor bide uykusuz işe gelince daha zor oldu
inşallah canım senin hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldu cinsiyet belli miAllah kolaylık versin canım şifa versin inşaallah ..
canım çok şüükür iyiyim şimdilik ...inşallah canım senin hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldu cinsiyet belli mi
oo maşallah 5 aylık olmuş yaramaz :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canımcanım çok şüükür iyiyim şimdilik ...
işe başladım geçen çarşamba..
cinsiyetimiz erkek
21.haftadayız inşaallah :)
hayırlısı ile bekliyoruz :)
perşembe randevumuz var inşaallah..heyecanlıyız![]()
amin amin :)oo maşallah 5 aylık olmuş yaramaz :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım
amin canım benim inşallah teşekkür ederim halimi hatrımı sorduğun için canım benimamin amin :)
Rabb im hayırlar nasip eylesin :)
sağlıklıca :))
ne demek pek sesin çıkmadığındna meraklandım :)amin canım benim inşallah teşekkür ederim halimi hatrımı sorduğun için canım benim
inşallah canım edelim bol bol inşallah sen bi ara yazdıklarını fotoğraf çekip paylaşıyordun noldune demek pek sesin çıkmadığındna meraklandım :)
çok şükür iyisin :)
daha iyi olacaksın inşaallah :)
dua edelim bol bol...
inşallah canım edelim bol bol inşallah sen bi ara yazdıklarını fotoğraf çekip paylaşıyordun noldu
pek yok gibi tecvide gittiğim kişinin aileden iki tane cenazeleri oldu hemde aynı gün ara verdik burada bi hatim listesine devam ediyorum öyle iştebazen ilgilenemiyordum yavrum
düzene oturtmaya çalışıyorum yaşamımı
sabah erken kalkıp Kur an okumak dergimi okumak gibi...
sen neler yapıyorsun_?
var mı olan etkinlik_?
aman sen tekrarlarına devam et :)pek yok gibi tecvide gittiğim kişinin aileden iki tane cenazeleri oldu hemde aynı gün ara verdik burada bi hatim listesine devam ediyorum öyle işte
sürekli KUR'AN okumaya çalışıyorum canım böylelikle tekrar etmiş oluyorum canımaman sen tekrarlarına devam et :)