TEŞEKKÜR EDERİZ :)
turkuaz cım :)
seni de daim bekleriz..:
senin de sorularını paylaşımlarını bizler bekler isterim :))
HER DAİM BEKLERİZ :)):) bende paylaşımda bulunurum güzel bi topik :) hayırlı cumalar herkese
Şükür canım.. işteyim... Allah tan çok kasıcı bir gün değilamiiin :)
hayırlı cumalar kuzularıımmmm :)
nasılsın nasıl gidiyor hayat :)
:)HER DAİM BEKLERİZ :))
hayırlı cumalar kuzuların annesi:)
nasılsın nasıl gidiyor yaşam :)
iyiyim çok şükür canım
sabah telaşesi işte süpür topla kahvaltı bulaşık...
şimdi ufaklığı uyutuyorum
uyanınca çocukları bir parka götürürüm hava çok güzel
sen nasılsın? neelr yapıyosun?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Burayı yeni gördüm ve bi konu da fikirlerinizi almak istiyorum müsade olursa :)
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM :) İŞ YERİNDEYİM ÇALIŞIRIM :)
BURADA HAVA AZCIK KAPALI :)
OH ÇOCUKLARI GÖTÜR PARKA İÇLERİ AÇILSIN :))
OH MİS GİBİ..
RABB İM HUZURUNUUZU BOL ETSİN..
BEN DE HAFTANIN SON İŞ GÜNÜYOĞUNLUĞUNDAYIM..HAFTAYA İZİN ALIYORUM EŞİMİNYANINA GİDECEĞİM İNŞAALLAH , SÜRPRİZ YAPACAM EVELALLAH IN İZNİ İLEEE :))
Hoşbuldum teşekkür ederim :)TABİ HOŞGELDİN
sorabilirsin kuzum benim:)
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Ben istanbulda yaşıyorum evliyim bir buçuk senelik ve çalışıyorum.
Hafta içi hiç vaktim olmadığından pek bir sosyal hayatım yok pek arkadaşım da yok burda
Burda haftasonları gidebileceğim sohbetler olabilir kurslar olabilir bildiğiniz bir yerler var mıdır acaba kime sorsam bilemedim belki yardımcı olabilirsiniz
Teşekkür ederim cevap için :)canım:) kk forum bukonuda büyük bir yoldaşlık alanı:)
güzel konular bulursan ki bizimki gibi :))) vaktin güzel değerlenir..
şaka bir yana da
ama sosyal paylaşım yetmiyor : birebir yüzyüze görüşmek bir gruba dahil olmak insanın feyz alma oranını arttırıyor..
anadolu gençlik derneğinin hanımlar grupları olabilir istanbul da ya da belediyeye ait kurslar hanımlarl okali vs...
ya da çevrende senin gibi düşüce de olanlar varsa hafta sonu evde veya dışarıda toplantılar yapabilirsiniz...
Teşekkür ederim cevap için :)
Anadolu gençlik derneği var bizim burda ama faaliyetleri sanırım hep haftaiçi tabi yine bi ara uğrayıp sormak lazım :)
Etrafımda da hiç böyle kimse yok işin kötü tarafı
Aynen insanın bir kaç tane de olsa etrafında olması gerekiyor gönlüne göre birileri ...dua et iste..Rabbimgönlüne göre olan kişileri etrafında toplar inşaallah..
insanın gönlüne hitap edilmesi ne büyük mutluluk sebebidir bilirim...
Buradayız. Hayırlı cumalar...canlaaar nerelerdesiniz?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Burayı yeni gördüm ve bi konu da fikirlerinizi almak istiyorum müsade olursa :)
İyi fikir bi bakmakta fayda var :)İsmek'in falan kursları var. Onlara da bakabilirsin.
:)))Buradayız. Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?