Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed *salavatini canim kac tane cekmek istersen cuma gecesine kadar ..2 si mevlid kandili ya onun icin![]()
canım ..hayırlı sabahlar..merhaba günaydınn herkese ben cüze henüz başlamadım ama inşallah yarın başlar bitiririm ne durumdayız
yaaa ben takip edemedim o halde benm cüzüm ne oldu pekiiicanım ..hayırlı sabahlar..
ilk hatimimizin günü doldu...
yeni cüzleri dağıtıyorum..
istiyorsan sana da yeni cüz vereyim inşaallah :)
Ben de 3000 okurumArkadaslarim salavat zincirimizde hedef 111.111 salavat i serif
Su an 101.000 dagitim yapildi
10.000 salaavatimiz var dagitilacakkacina talip olursunuz efendim
2ocak mevlid kandili gecesine kadar insaallah
vuhuuu :))Ben de 3000 okurum![]()
senin cüzün seni bekler :) en kısa zamanda oku canım:)yaaa ben takip edemedim o halde benm cüzüm ne oldu pekiii![]()
ayyyy tammm canm hemen yarın okumaya başlıyorrummm çok sevindimmm ok :)senin cüzün seni bekler :) en kısa zamanda oku canım:)
yeni cüz istiyorsan 31ocağa kadar yani bir ay içinde okumamız gerek:)
canım bi ay süresi var :)Kızlar cüz mü dağıtılıyor? Ne kadar zamanda mesela :)
çoğu cüzümüz dağıtıldı sadece 3 cüz kaldı okunmak için bekleyen..olabilir aslında, istediğimiz cüzü alabiliyor muyuz peki?
ah kaçırmısımArkadaslarim salavat zincirimizde hedef 111.111 salavat i serif
Su an 101.000 dagitim yapildi
10.000 salaavatimiz var dagitilacakkacina talip olursunuz efendim
2ocak mevlid kandili gecesine kadar insaallah
oy kuzum olsun cnım benim :))ah kaçırmısım
çektim çoçuklarımda çekti ama sizin zincire katılamamış oldum
bu linke üyeyim nasıl olsa bildiri geliyor diye bakmıyorum ama nasıl bir sistem anlamadım her zaman bildirim gelmiyor..![]()