• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dini paylaşım alanı

pembesu33 pembesu33 Sahihuban Sahihuban
Rabbim sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip eyler inşallah

Rica etsem benim içinde dua edermisiniz? Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah..
Geçen sene bu zamanlardan bir düşüğüm var
Bir kaç ay sonra Rabbim kısmet ederse tekrar denemek istiyoruz... İnşallah hayırlısı olur..

amin amin..

kafana takmadan hareket ederseniz inşaallah RABB im izni ile nasip eder inşaallah :)
bol dua oku ..Meryem suresini okuyabilirsin :)

cnm biz eşimle en başta pek uyuşamadık yani benim beğendiğimi o beğenmedi onun beğendiğini ben istemedim sonra Eymen ismini duyduk anlamı güzel kendiside güzel kibar isim dedik Eymen olsun dedik eşimde bende içimize sindi :)
biz de bi ara düşünmüştük evet güzel isim :)
ben eşime bıraktım :) bana da sürpriz olacak sanırım :)

bende varım burada tamam evli değilim ama benide unutmayın lütfen pembesu33 pembesu33 Sahihuban Sahihuban
aa unutur muyuz kuuzm aşk olsun :)

amin amin..

kafana takmadan hareket ederseniz inşaallah RABB im izni ile nasip eder inşaallah :)
bol dua oku ..Meryem suresini okuyabilirsin :)

biz de bi ara düşünmüştük evet güzel isim :)
ben eşime bıraktım :) bana da sürpriz olacak sanırım :)

aa unutur muyuz kuuzm aşk olsun :)
Allah razı olsun canım benim

kızlar defterimden tevekkül ile ilgili bilgilerin fotoğrafını çekip yüklemiştim
gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım

20160404_114300.webp

Eklentiler

• 20160404_114252.webp
    20160404_114252.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
kızlar size ajandamdan sayfalar ekliyim dedim ama bir sayfa zor ekledim yaa tlefonun ekranı kücük zor oluyor :)

gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım
kuz
gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım
kuzu
gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım
kuzum görmdeimhangi sayfada geri dönüp baktım ama gözdenmi kaçırıyorum

pembesu33 pembesu33 Sahihuban Sahihuban sağolun kızlar manevi destek çok önemli benim için

pembesu33 canım şöyle yapıyorsun

@ bu işareti yaptıktan sonra boşluk bırkamadan kimi etiketlemek istiyorsan onun nickini yazıyorsun oluyor canım

eilenn eilenn öncelikle çocuk düşüncesini aklından çıkar cnm ben ne zman aklımdan çıkardım işe başladım o ay hamile kaldım. sonra Allaha bırak o en hayırlı zmanı bliyor sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış geleceği bi rtek o görür biz duamızı edelim sonra Allaha bırakalım tatlım.

bazen öyle bir derdim oluyorki aile içi sorunlar vesayre çözemedğim zaman Rabbime yöneliyorum. sonra diyorimki iyiki böyle bir derdim olmuş diyorum gerçek huzuru anca dualarda namazda iyilikte bluyorum..

1- Peygamber efendimzin (SAV), hanımlarından biri yatıp uyumak istediğinde ona 33 kere Subhanallah, 33 kere Elhamdülillah, 33 kere de Allahuekber demesini emrederdi.
2- Nazar değmesinde ( hastalanınca ) Kalem Suresi 51, 52. ayetlerin okunmasını emrederdi.
3- Ayaktayken öfklendiklerinde hemen otururlardı. Otururken öfkelendiklerinde hemen yatarlardı. Böylece öfkeden teskin olup giderdi.
4- Son sözü şu olomuştur: " Namazı sakın terk etmeyin. Namazı sakın terk etmeyin, elleriniz altında bulunanlar hakkında Allah (c.c )'tan korkun, adaletle muamele edin. ( Ebu Davut )

Peygamber efendimz S.A.V En çok Pazartesi ve Perşembeleri oruç tutardı. Neden böyle yaptığı Pazartesi ve Perşembe Allaha sunulur.sorulduğunda da şu cevabı verirdi: " Ameller her pazartesi ve perşembe Allah;a ( c.c.) sunulur. Oruçlu iken amelimin Allah;a (c.c.) arz olunmasını severim. Her Müslüman affedilir. Ancak dargın olan kişi müstesna. Cenab-ı Hak meleklere onlar için "bunları geri bırakın" der.

Back
X