- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
okuduğum ve paylaşmak istediğim dua :) bu kadar olabilir ancak biraz şaşırdım açıkçası![]()
kuzucummm kalbimiz bir seviyrum seniii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuduğum ve paylaşmak istediğim dua :) bu kadar olabilir ancak biraz şaşırdım açıkçası![]()
Allah isterse kabul eder ben bunu demek istiyorum .Ama ibadetin batıl hale geldiğinde nasıl kabul olunacak?
bende seni seviyorum dün arayacaktım bir şey mi oldu acaba diye sonra vazgeçtimkuzucummm kalbimiz bir seviyrum seniii
bende seni seviyorum dün arayacaktım bir şey mi oldu acaba diye sonra vazgeçtim
başka zamana kısmet canısıarayabilirsin cnım benim müsait olunca açıyorum değilsem dönüyorum muhakkak
canım beniiimm![]()
cnm bozmazssan dha günaha girersiin. senin elinde olan bsey deil zaten adetin gelince sen bozmasanda orucun bozuluyor. am asenin niyetin önemli sen bgun niyetlendin Allah snin kalbini bliyor. ama adet olunca orucun bozulucak yiyip içebilirsin.. Ama oruç tutmuş sevabını alırsın bence.. çünkü niyet önemli herzaman. anlatabildiimmi yaa :)))Allah isterse kabul eder ben bunu demek istiyorum .
Kimse bilemez kabul olup olmayacağını ...
anlatabildin de ben anlamak istemiyorum diyelimcnm bozmazssan dha günaha girersiin. senin elinde olan bsey deil zaten adetin gelince sen bozmasanda orucun bozuluyor. am asenin niyetin önemli sen bgun niyetlendin Allah snin kalbini bliyor. ama adet olunca orucun bozulucak yiyip içebilirsin.. Ama oruç tutmuş sevabını alırsın bence.. çünkü niyet önemli herzaman. anlatabildiimmi yaa :)))
anladım onun farkındayım zaten =))) ama sakın tutim bozmim deme bozuluyor zaten kendini aç bırakma :)) bende mesela çok tutmak isterdim ama bebiş var Allah bzi izinli kılmış buna karşı tutarsak sevap deil günaha gireriz :)anlatabildin de ben anlamak istemiyorum diyelim![]()
zaten daha ortada bir şey yok mümkünse olmasın zaten :)anladım onun farkındayım zaten =))) ama sakın tutim bozmim deme bozuluyor zaten kendini aç bırakma :)) bende mesela çok tutmak isterdim ama bebiş var Allah bzi izinli kılmış buna karşı tutarsak sevap deil günaha gireriz :)
kızlar merhaba.ilk defa buraya yazıyorum.belki bana bir yol göstereniz olur.kızlar içimden dua etmek gelmiyor.ALLAH dualarımı kabul etmiyor.istediğim şeyler olmayınca kalbimi yokluyorum acaba sorun bendemi diye ama cevap bulamıyorum.herkes çok temiz kalpli biri olduğumu söyler devamlı ki bende farkındayım iyi biri olduğumun.Doğaya zarar vermem hayvanlara elimden geldiğince iyilik yaparım çocukları ki çookkk severim.yaşlılara yardım ederim elinde torba varsa taşırım.İş arkadaşlarımın yerine mesaiye kalmışlığım bile var ama onlar kıymet bilmiyor başka.( tek kötü huyum dedikoduyu severim:) millet yapınca katılırım bende ) Ama bi türlü mutlu olamıyorum.hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor hayatımda.31 yaşındayım ve halen daha güzel bi yuva kuramadım. olmasada olur diyemiyorum çünkü baba evinde rahat değilim.hem maddi hem manevi bir sürü sıkıntı yaşattı babam bize.yırtık ayakkabılarla okula gittiğim karakışta yazlık ayakkabı montla gittiğim aç yattığımız çok oldu.şükür o günleri atlattık.çalışıp kendi paramızı kazanmaya başladık vermiyoruz babama sadece cebine harçlık koyuyoruz oda iki günde bitirir.cebimizdeki tüm para ya talip ama vermeyiz.eline 5000 geçse ay sonunu getiremeyiz öyle bir adam.o zamanlar yinede uzaklaşmadım rabbimden hep dua ettim sabrettim.annem hep evlenin kocanızın evinde yaparsınız kocanızın evinde gidersiniz derdi hep.ergenliğimiz gençliğimiz güzel günlerimiz hep böyle geçti.evlenemedik ve yaşayacağımız güzel günleri kaybettikk.sadece nefes alıyoruz ne tatil ne gezme ne tozma hiç birşey yok.sosyal medyada hesaplarım var.insanları görüyorum ya ne kadar şanslılar hem baba evinde mutlularmış hemde koca evinde günlerini gün ediyorlar.o yüzden diyorum ya arkadaşlar dua etmeyi bıraktım.inancım kırıldı.Haşa Allaha değil ama Allahın bana güzel bi kader yazdığına.bugün orucum ama sevap için.hiç dua etmek gelmiyor içimden