eilenn
aklıma geldi yazamadan edemeyeceğim nişan zamanı nişanlık bakılacak .
ben onlardaydım bi akşam nişanlım yoktu abisi dedi ki ee cansu ne zaman nişanlık bakmaya gidiyoruz
nişanlık bakmaya derken sizin nişanlık bakmak da ne işiniz var ben annemlerle beraber 4 kişi gideriz diye düşündüm dedim
oradan eltim ve görümcem böyle düşündüğünü bilmiyorduk beraber gideriz sanmıştık dediler
böyle düşündüğümü öğrenmiş olduğunuz herkes nişanlığımı görünce ne anlamı kalacak dedim
eltim ben herkes olduğumuzu düşünmüyordum aileden olduğumuzu düşünüyordum dedi herkes nişanda görecek sizde o zaman görün dedim neyse konu böyle kapandı ben eve gittim nişanlım eve gitti bana bir mesajlar sen benim abime nasıl öyle dersin şöyle de böyle de tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü hayırdır nişanlığımı abin mi beğenecek onun karşısında mı soyunup giyineceğim ben ister istemez oram buram açılacak hayırdır bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum demek ki ben nişanlığımı abin beğenecek bizde alacağız dedim sen ne biçim konuşuyorsun diye parladı nişanlık bakmaya ikimizde gidebiliriz bu benim nişanım ve nişanlığım gelmelerini istemiyorum dedim düşün yani nişanlık bakmaya 10 kişi gideceğiz . Gel de sonra bu abiye iyi de...