Baslik sahibinin sorununa cevap verilmesi yeterli. Nicin insanlar tartismaya giriyor ki ve sanirim bu yuzden o konular yasak.
Kendi soruna cevap vermişsin zaten. Dini konular konuşulunca tartışma çıkıyor. Çünkü hiç birimiz aynı şekilde yaşamıyor, aynı şekilde algılamıyoruz din denilen olguyu.Bu bir dert degil ve konu hemen kapanacak biliyorum ama soylemeden duramayacagim. Dini ve siyasi konularin yasak olusunu anlamadim bir turlu. Yani bugun acilan esim kapanmami istemiyor ve daha inancli olmam gerekiyormus konulari neden kapandi anlamadim. Herkes esiyle olan her turlu problemini paylasiyor burda. O arkadaslar da bi derdini paylasmis ve yardim istiyor. o basliklarin altinda din tartismasi yapanlara da ayrica sinirlendim. Baslik sahibinin sorununa cevap verilmesi yeterli. Nicin insanlar tartismaya giriyor ki ve sanirim bu yuzden o konular yasak. Yine de yasak olmamasi kanaatindeyim
Ben de konulardaki tartismalara kiziyorum ve karsiyim zaten ama esim kapanmami istemiyor konusunda mesela dini bi durum yok aslinda ne yapabilecegini soruyor sadece. Yada ben yanlis dusunuyor olabilirim. Merak ettim sadece
Ben de konulardaki tartismalara kiziyorum ve karsiyim zaten ama esim kapanmami istemiyor konusunda mesela dini bi durum yok aslinda ne yapabilecegini soruyor sadece. Yada ben yanlis dusunuyor olabilirim. Merak ettim sadece
O acidan bakarsak baska konularda da tartisma cikiyor. Kimse kimseye bisey sormamali o zaman.Dini bir durum yok degil iste var :) kapanip kapanmama meselesi din ile alakali olduguna gore yorumlar uzayip gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?