• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinimi sıfırdan ogrenmek istiyorum

denizlerdengelen

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
302
155
18
Merhaba sifirdan islam dinini ogrenebilecegim bir kitap bir hoca bir youtube kanali var mi.karisik olmayacak sirayla her seyi sifirdan anlayabilecegim.sifirim cunku hicbir sey bilmiyorum.yardimlariniza onerilerinize acigim

Direkt kuranı açıp oku ilmihal vs var tarikat hocalarından yok hayalevi yok nurcu yok şucu insanlardan iyidir

Direkt kuranı açıp oku ilmihal vs var tarikat hocalarından yok hayalevi yok nurcu yok şucu insanlardan iyidir
Evet bunu yapacagim fakat ben namaz nasil kilinir oruc nasil tutulur hicbisey bilmiyprum intrrnetteki anlatimlar cok karisik geliyor ornegin mescitte nasi namaz kilinir abdest vs hicbir adabi kurali bilmiyorum

Merhaba sifirdan islam dinini ogrenebilecegim bir kitap bir hoca bir youtube kanali var mi.karisik olmayacak sirayla her seyi sifirdan anlayabilecegim.sifirim cunku hicbir sey bilmiyorum.yardimlariniza onerilerinize acigim
Cemaat,tarikat şeyh şıh uzak dur.Dini en güzel camiye giderek ve Kurandan öğrenebilirsin.Kuranı kendi dilimizde okuyup özümsemelisin. izleyerek gerekirse kağıda yaz baş ucuna koy okuyarak kılmaya çalış.

Back
X