Selam arkadaşlar,meraktan okudum biraz ve bişeyler yazmak istedim.allah hepinizin yardımcısı olsun,gerçekten zor bir durum.birkere insanların ne dediğini asla önemsemeyin,gerçekten insanları memnun etmek asla mümkün olmuyor.bekarken durmadan hani kimse yokmu evlen artık der dururlar,birini bulursun hani nişan hani nişan,nişanlanırsın ne zaman düğün,yok uzatmayın yok bilmem ne,evlenirsin hani çocuk hani çocuk,herkes profesör kesilir,herkesten konferans dinlersin,insanlar başkalarının hayatına müdahale etmeye bayılır,istemiyoruz korunuyoruz desen alaylı,inanmayan bakışlar imalar,olmuyor desen bir KUSUR,bir KISIR lafı alıp yürür,ama inanın bir çocuk sahibi bile olsanız tatmin olmuyor bu insanlar,bu seferde kardeşsiz olur mu bir tane daha der dururlar,siz ölünce hayatta kimsesi kalmazmış yalnız kalırmış gibi birsürü uğursuz felaket senaryoları anlatır psikolojinizi bozarlar bu gamlı baykuşlar.o yüzden hiç takmayın,nasılsa asla memnun edemeyeceksiniz.ben hamile kaldığımda 7yıllık evliydim normal yollarla hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyordum çünkü hep korunduk,çocuk büyük sorumluluktu ve hazır hissetmiyorduk ama insanlar öyle huzursuz ettiler öyle didiklediler ki,sanki kime neyse,şimdi her güzelliği olduğu gibi her zorluğu da yaşayan biziz ve şimdi daha iyi anlıyorum hiçkimsenin söz söyleme hakkı olmadığını.bir keresinde eşim o kadar kızdı ki,kadının birine biz çocuk yapmayı bilmiyoruz gel öğretsene dedi.
İlk sayfadaki videoyu izlemedim,gerek duymadım,eğer çocuk sahibi olamasaydım,bir yavruyu evlat edinmek isteseydim ve din bana yok caiz değil,o zavallı bebe orda dayaklarla eziyetlerle büyüsün,18yaşına gelince kapınan önüne konulsun,köprü altlarınaöfuhuş bataklıklarına düşsün sen de evlat hasretiyle yan dur dese ben o dini takmam arkadaş,varsın ne derse desin.
Sen bir bebeği alıp yıllarca emek verip büyüteceksin,o genç bir insan olunca sana nikahı düşermiş te haram olurmuş ta,nefsin kalkarmış ta,zihniyet sapık kardeşim,bunu hissedecek insana da lanet olsun,bunu aşılayacak sisteme de,diyecek birşey bulamıyorum.
Arkadaşım evini terketti,şiddet yüzünden,1buçuk yaşında oğluyla baba evine döndü,babası şimdi çocuğu yolda görse tanımaz,5yıldır gelmedi,görmedi,bir kuruş yollamadı,arayıp sormadı,şimdi o adam sırf kendi zevki için dölünü düşürmüş diye baba da,evlatlık alıp sıcacık yuvasını,aşını,ekmeğini paylaşmış,korumuş kollamış adam el mi oluyor yani,çok saçma.
Bunu arkadaşın eklediği video için söylemiyorum,diyanetin alo fetva hattını arayıp ta telefondaki kadının caiz değildir diyip lafı ağzına tıkaması üzerine hissettim ve yazdım.doğurup doğurmamak önemli değil,3yaşındaki oğlum gece kabus görüp yatağında anne bırakıp gitme diye çığlık attığında ona sarılıp ben burdayım seni bırakırmıyım hiç annem derken hissettiğim o yüce duygu için onu benim doğurmuş olmam gerekmez,bilmem anlatabildim mi.hepinize sevgilerimi yolluyorum,dilerim bir an önce kavuşursunuz meleklerinize