Haklısın, en azından eşimi ikna etmek için çaba sarfetmem gerekmeyecek. Gerçi kendisi dini açıdan içinin rahat etmesini istiyordu. Paylaştığın videoyu izleyince o kadar sevindi ki.. O zaman önce bir tane evlat edinelim, sonra bir tane daha evlat ediniriz dedi. :) Etrafımda hiç olmadığı için böyle bir durum, gerçekten zor bir dönem beni bekliyor. Kuzucuğunu öpüyorum. :) Bana o kadar destek oldun ki, dualarımdasın.. Her seferinde son bir soru diyorum ama yine yeni sorular aklıma geliyor. Daha önce sordum mu hatırlamıyorum. Bebeğini emzirebilme şansı buldun mu? Mümkün mü böyle bir bağ kurabilmek? Teşekkür ederim. :)
senin adına çok sevindim kafanızdaki soru işareti bu videoyla kalktıysa ne mutlu bana :)
ben kızımı emzirdim canımher mamadan önce aç olduğu için önce emzirdim sonra mamasını veriyordum ve belli bir süre sonra göğsümde süt damlacıkları çıkmaya başladı inanılmaz mutlu olmuştum ama tam böyle süt oluşmaya başladığı zaman kayınvalidem geldi evimize bende onun yanında utandım emzirmeye ara verdim