- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten normalde öyle olması gerekiyorSeni bilmem ama ben eşimle evlenirken önce duygularima baktım daha sonra diğer kriterler geldi.
Konu sahibi farkında değil amazaten normalde öyle olması gerekiyor![]()
Ahahaha varya süper bi yorum2si de size bakmaz umarım
Pazardan hıyar seçer gibi koca seçiyorsunuz ikisini de sevdiğiniz önemsediğiniz yok
Lakin erkekler için sizin gibi tipler değerli düzgün kadınlar değil
2 abimize de başarılar diliyorum hangisi denk gelirse artık onun başı yanacak
Gerçi sizin gibi tiplerin peşinde koşanlara her şey müstehak ya neyse başlarına geliceği hak ediyorlar.
Dimi ya, kiz arkadaslarimla oturup iki kahve iciyoruz,konu nedense en sonunda 'vay be 27 olduk hala bekariz' a geliyor. Agizlarina islak odunla vurasim geliyorEvlenmek zorunda mısın? Nedir bu kızlardaki evlenip koca donu yıkama merakı![]()
Biz ne bilelim biz mi vakit geçireceğiz adamlarla. kendini düşün fikir yapın ne ise sana uygun olanı seç. ülke öyle bir hale geldi ki artık hangi siyasi partiye oy verdiği bile seçim kriteri oldu. hayat tarzına yakın olanla devam et derim.Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum
Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum