• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dinine bagli bi erkekmi yoksa ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen zaten cevap vermişsin ki. Bizde gerek kalmamış.. İkinci kişiyle daha mutlu olacağın onun hakkında daha pozitif konuşmadan belli.

Sen zaten cevap vermişsin ki. Bizde gerek kalmamış.. İkinci kişiyle daha mutlu olacağın onun hakkında daha pozitif konuşmadan belli. Ama ikinciye aşık mısın ama aşık olsan karşılaştırması iyi düşün.

Birinciyi alma o sana gelmez anlatmandan belli..O da kendine göre birini bulsun ki illa bulur.Ortak zevk,yaşam tarzı yoksa ne diye evleneyim neden yani düşündüm düşündüm bulamıyorum :bicak: Namazında olması iyi koca olacağını göstermez,diğerinin de üzerine titremesi falan kriter bile olamaz netekim çok gördük el üstünde tutup sonra aşağı bırakanları..Velhasıl fırsatın varsa daha fazla tanımaya çalış (evet ikisini de)

Ben anlamadım ikisiyle de çıkıyor musun? İnşallah ikisi de seni seçmez.
Kendine en uygun hangisiyse onu seç, biz evlenmiyoruz herhalde?! Herkes kendi yaşantısına uygun olanı yazar burda. Ama asıl önemli olan senin yaşantın.

2si de size bakmaz umarım

Pazardan hıyar seçer gibi koca seçiyorsunuz ikisini de sevdiğiniz önemsediğiniz yok

Lakin erkekler için sizin gibi tipler değerli düzgün kadınlar değil

2 abimize de başarılar diliyorum hangisi denk gelirse artık onun başı yanacak

Gerçi sizin gibi tiplerin peşinde koşanlara her şey müstehak ya neyse başlarına geliceği hak ediyorlar.
Ahahaha varya süper bi yorum:KK70:

Yazdigin 1. Secenekteki gibi arkadasimin sevgilisi vardi. Bunlarin yani sira esrari, takilmalik kizlari da eksik olmazdi :KK66:

Bunlar es secmek icin dogru kriterler degil, elbette istedigini secmekte özgürsün. Kendine göre kriterlerin vardir. Ilk bahsettigin kisinin sonradan tam tersi bir insana dönüsmeyecegi,ikincisinin de zamanla ayni sekilde degismeyeceginin garantisi var mi ? Yok.

Önce gönlün sevsin, bu insanla olabilirim desin. Gerisi hallolur zaten.
Su anlattiklarina göre senin ikisinde de gönlün yok.

Evlenmek zorunda mısın? Nedir bu kızlardaki evlenip koca donu yıkama merakı :işsiz:
Dimi ya, kiz arkadaslarimla oturup iki kahve iciyoruz,konu nedense en sonunda 'vay be 27 olduk hala bekariz' a geliyor. Agizlarina islak odunla vurasim geliyor :sopa:

çok saçma bir konu.
dini inanışı ve yaşayışına göre adam mı seçilir? hani belki dikkat edilen kriterler arasında yer alır ama direk olarak namaz kılıyo ben bunu alayım o zaman demek çok saçma. ben adamın ibadetini,namazını ne yapayım onlar Allahla onun arasında.Bana adamın namazı değil; sevgisi, şefkati, uyumu, insanlığı lazım. Bu konu açılsa açılsa sosyal deney için açılır, aklı olanın kimi seçeceği belli yani şu örnekte.

Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum
Biz ne bilelim biz mi vakit geçireceğiz adamlarla. kendini düşün fikir yapın ne ise sana uygun olanı seç. ülke öyle bir hale geldi ki artık hangi siyasi partiye oy verdiği bile seçim kriteri oldu. hayat tarzına yakın olanla devam et derim.

böyle tartışmalı konular açıp insanları birbirine düşürmeye çalışmak hoşunuza mı gidiuor
herkesinyaşayışına inanışına beğenisine göre gönlünde yatan bir aslan vardır
ona uyan birini bulursa da evlenilir
sizin kendi kriteriniz yok mu da bize soruyorsunuz bunlar üçüncü kişilere danışılacak konular değildir

Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok kiskanc namazinda niyazinda keza ailesi oyle anlayisli naif biri ama biraz kendi dunyasinda ama ortak zevkler istekler beklentiler pek yok gibi siz sosyalsiniz o dogal olarak asosyal sevdiginiz kotu bi aliskanliginiz var mesela nargile icmek gibi ama o bu tarz seyelr sevmez yani ortak ilgi alanlariniz yok ama diger bi erkek biraz daha rahat namaz kilma yok aciklik kapalilik konusunda tutucu degil ama insanin ustune titryo merakedyo aryo soruyo el ustunde tutyo ve ortak ilgiler cok fazla ayni seyler i sevmek yapmak ve bundan haz duymak vbb. Bu iki tip erkekten siz olsanizz hangisini secerdiniz hangisiyle daha cok anlasilirr o evlilik cekilirr size gore tecrubelerinizden bu soruma cevap vermenizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X