- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi geceninkralicesi
:)Merhaba mesajına cevap atılmıyor, dediğin gibi yapayım mı ? Kesin sonuç verir mi o ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Merhaba mesajına cevap atılmıyor, dediğin gibi yapayım mı ? Kesin sonuç verir mi o ?
İnsan sevince neler yapıyor işte, bende böyle sizin gibi düşünürdüm. İnsan büyük konuşmamalı bence, kınadığı bir şey bir insanın başına gelmeden ölmezmiş. Evet tanıyorum, konumuz engelli çocuk değil konumuz yeminin doğru olup olmadığı. Rahat olsam gayet cool bir şekilde mesajı takmazdım yani bu kadar net
Ya siz anlamadınız herhalde eğer doğruysa yemin et dedim kardeşim bunda anlamayacak ne var pardon ? Ben çocuğum sakat kör mü olsun dedim Allah aşkına düzgün oku, konuyu başka yerlere çekme, yorum yazmak içinde yazma ! Konumdan da git !
Sizin gibi böyle insanın moralini daha çok bozan tipler oldukça kimse böyle yazmak istemiyor işte açıkça biraz empati yap ya Allah’ını seversen, yapamıyorsan da konuyu başka yere çekme
Tamam bende onu diyorum lafı zaten doğru olan yeminin arkasına sığınmaz ki yemin etmek şudur bence benim lafıma inanmıyorsun al yemin ederim yani arada güven problemi var yemine inanıyorsun adamın lafına değil bence boş yere de yemin edebilir yani kim ölmüş ki yalandan karşınızdaki insana inanmanız lazım önceDoğruluğunu kanutlasın diye
S sassyassyy Merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var yapabileceğiniz bir şeyse yardım eder misiniz?
peki ya yeminleri yalansa ve cocuklarınız sakat olursa cidden pesEğer o yalan yere ettiyse onun günahı, ben inanmak istiyorum. Aklımın rahat olmasını istiyorum, kaç gündür ağlıyorum, gözlerim şişti. Bugün mesajlaştık inanmıyorum sana dedim, o kadar şey söyledim ben sana inanmıyorum ya pes hala beni sorguluyorsun dedi.
Kanıt yok işte kafayı yemek üzereyim, lütfen beni anlayın konuya yorum yapanlar kendilerini benim yerime koysunlar burdan yazıyorum gözlerim şişti ağlamaktan![]()
neden sizle aynı fikirde olmak zorunda mı bir mesaj için olabilecek butun hayatınızı mahvetmıssınız! Zaten ayrilmiyacaksiniz sizin tutarsizliginiz olmus -yemin et - yemin ederim - baban olsun mu - olsun annen ölsun mu - ölsün peki ya kardrslerin ?- onlarda ölsun ki yemin ederim ..hmmmm peki cocuklarimiz sakat kör olsun mu? -olsun oda olsun.. Cevap: hala inanmadim! -adam: hmm ben bi arastirayim sana donerim !!!! Allah icin ne kadar saglikli bu yazilar insanlar burda kotulugunuze konusmuyor .. Bakin ben anneyim bebegim hasta olabilir dediler hamileyken kafayi yiyordum!! Dile almak ne kolay olmus yaa. Yarin anne olunca anlarsin bu hayatta kimsenin basina bunlar gelmitecek degilYa siz anlamadınız herhalde eğer doğruysa yemin et dedim kardeşim bunda anlamayacak ne var pardon ? Ben çocuğum sakat kör mü olsun dedim Allah aşkına düzgün oku, konuyu başka yerlere çekme, yorum yazmak içinde yazma ! Konumdan da git !
+1000Rahat takılmak derken, anlayamadım, acar mısınız?
Asıl ben sizi rahat gördüm.
Siz hiç engelli çocuk tanıyor musunuz mesela?
Çocuğun sakat olsun, kör olsun diye yemin ettiriyorsunuz?
Sanki 5 çocuğunuzun babası da gidecek yeriniz yok.
Güvenmiyorsanız ayrılırsınız.
Evet bence de ben girmeyeyim bu konulara.
Adama abuk sabuk yeminler ettirip, faldan medet uman düşünce yapısını anlamam mümkün degil.