• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dinleniyormuyum acaba?

esos_

ÖMRÜMÜN SAHİBİİİ
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
356
12
48
İstanbul
Arkadaşlar telefonla konuştuğum zaman arkadan Asiri rahatsız edici bi sinyal sesi geliyor delirmiş durumdayim artik.eskiden bu ses yoktu yeni olan birseey acaba dinleniyormuyum? ve 1 ay kadar öncesavcilikla bi isim oldu halada ssürüyor.bu yüzden dinleniyo olabilir miyim?bunu yasiyan varmi?

bazen bende de oluyor o ses yüksek ihtimal baz istasyonuyla alakalıdır. Sürekli yenilerini dikiyorlar senin bulunduğun bölgede bir tane dikildiyse yeni ondan dolayı olabilir hani alışma süreci gibi. Bir de bu dinleme meselesini kafaya takmayın bu kadar bakan değilsiniz müdür değilsiniz kim sizi niye dinlesin sıradan vatandaşa bulaşmıyorlar korkmayın.

Savcilik isin olunca insan ister istemez supleniyi.artik bakanida kalmadiki bu isin herkes herkesi dinleyebiliyor.umarim baz dan dolayidir

banada bi kez erkek arkadasimla konusurken hapsuruk sesi geldi.laf arasinda cok yasa dedim.durdu durdu sen az once neden cok yasa dedin diye sordu.sen hapsurmadin mi diyorum yok diyo.ama duyduguma eminim.sen duymadin mi dedim banada geldi gibi sanki oyle bi ses dedi.ikimizde sakin bi yerlerdeydik etrafta falanda kimse yok anlam veremedik.hala neydi o diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bende sadece sinyal sesi.sirf bu yüzden konuşmak bile istemiyorum.artik tel dinlemecçok kolaylasti ya ufak bi ücretle yaxilim yükleyip dinleyebiliuosun

haklisin cnm.ogun bende cok garip oldum baska bi hattan konusmaya devam ettik ama yinede dusunmeden edemiyorum hala.musteri hizmetleriyle bi konussan eger arkadasin dedigi gibi baz istasyonundan falan geliyosa.onlar ne diyckler.dinlenmek dedigin gibi kolay artik ama bunu nasil anlayabiliriz yada engelleyebilirizki.numarani falan degistirsen icin rahatlar belki.

çok fazla pimpirikli düşünmüyor musun? savcılıkla işin dahi olsa ne işi bilmiyorum ama takip altına alınman gereken bir durumsa zaten daha ciddi takip ederler. kaldı ki özel hayata tecavüz olur bu. yasaları savunan bir birimin bunu basit nedenlerden dolayı yapacağını sanmıyorum. ayrıca savcılık kararı çıkması lazım. kaldı ki dediğim gibi çok ciddi bir mesele olması laızm. bence sen paranoya yapıyorsun.

çok fazla pimpirikli düşünmüyor musun? savcılıkla işin dahi olsa ne işi bilmiyorum ama takip altına alınman gereken bir durumsa zaten daha ciddi takip ederler. kaldı ki özel hayata tecavüz olur bu. yasaları savunan bir birimin bunu basit nedenlerden dolayı yapacağını sanmıyorum. ayrıca savcılık kararı çıkması lazım. kaldı ki dediğim gibi çok ciddi bir mesele olması laızm. bence sen paranoya yapıyorsun.

hic aklima gelmemistiki nette arastirmam sonucu bu kanaata vardim.dinleme için herhangi bir bir karar cikmasida gerekmiyormus öyle yazıyordu.

haklisin cnm.ogun bende cok garip oldum baska bi hattan konusmaya devam ettik ama yinede dusunmeden edemiyorum hala.musteri hizmetleriyle bi konussan eger arkadasin dedigi gibi baz istasyonundan falan geliyosa.onlar ne diyckler.dinlenmek dedigin gibi kolay artik ama bunu nasil anlayabiliriz yada engelleyebilirizki.numarani falan degistirsen icin rahatlar belki.

Sadece sesten dolayi rahatsizim zaten sadece yoksa Savcilik dinliyorsa dinkesin hic sorun değil:)

casus yazılımlar var, telefonu kapatsan dahi ortam dinlemeye devam ediyor ama onlar kullandığın telefona yüklenmesi gereken seyler, telefonunu kendin mi aldın hediye mi ? ha bir de sorun dışardan hattının dinlenmesi olduğunu düşünüyorsan hattını başka bir telefonda dene, belki telefonun hoparlöründe bi sorun vardır

Herhangi bir adli durumunuz oldugunda ya da sorusturma gecirdiginizde dinlenir.
Sinyal sesi degil de biriyle gorusme yaparken bir clik sesi gelir
Eger konusma normal devam ederse 2.bir clik sesi gelir ve kapanir.

casus yazılımlar var, telefonu kapatsan dahi ortam dinlemeye devam ediyor ama onlar kullandığın telefona yüklenmesi gereken seyler, telefonunu kendin mi aldın hediye mi ? ha bir de sorun dışardan hattının dinlenmesi olduğunu düşünüyorsan hattını başka bir telefonda dene, belki telefonun hoparlöründe bi sorun vardır

Kendim aldim cnm telefonumu.denedim cnm diğer teldede ayni ses.ailemdeki kimsede boyle birşey yok.

Herhangi bir adli durumunuz oldugunda ya da sorusturma gecirdiginizde dinlenir.
Sinyal sesi degil de biriyle gorusme yaparken bir clik sesi gelir
Eger konusma normal devam ederse 2.bir clik sesi gelir ve kapanir.

Yok öyle bisey değil cnm sürekli oluyor ne zaman teli kapatirsam o zaman kesiliyor ses.telden dicem ama kardeşimle ayni teli kullanıyoruz onda öyle bisey yok

Dinlenmekten ziyada telefon hattınıza biriside girmiş olabilir yanlışlıkla yada bilerek bunada kaçak telefon kullanma diyorlardı,nasıl kaçak su yada elektrik kullanılıyorsa kaçak telefon hattıda kullanılır.

Dinlenmekten ziyada telefon hattınıza biriside girmiş olabilir yanlışlıkla yada bilerek bunada kaçak telefon kullanma diyorlardı,nasıl kaçak su yada elektrik kullanılıyorsa kaçak telefon hattıda kullanılır.

Aaa ilk defa duyuyoruuum.dinlemek amaclimi yoksa TL harcamak için fln mi

Aaa ilk defa duyuyoruuum.dinlemek amaclimi yoksa TL harcamak için fln mi
Kendilerine telefon parası az gelsin diye yapılan bir yöntemimiş bende ilk duyduğumda şaşırmıştım,peki sizin telefonunuz ev telefonumu Cep mi eğer cep telefonuysa hatlar bazen karışabiliyor başımıza geldi babamı aradık mı farklı bir insan çıkıyordu telefona bu numara benim diyordu adam ama buna karşılık o adamı arayanlarda da babam çıkıyordu hatlar birbirine karışmış yıllar önce böyle bir olay gelmişti başımıza.

Back
X