- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
buda iyi bir adım sayılır bence![]()
Eh iyi madem konu sahibi yendiğinizi düşünüyorsanız ne mutlu. Ama bence değişmiyorlar, sadece geri adım atıyorlar o kadar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buda iyi bir adım sayılır bence![]()
Eh iyi madem konu sahibi yendiğinizi düşünüyorsanız ne mutlu. Ama bence değişmiyorlar, sadece geri adım atıyorlar o kadar.
kız valla yok resimde öyle çıkıyo aslındaE çok sarı canım aysel gürel gibi bende sarı saclıyım ve sarıyı cok sevıyorum ama aramızda daglar kadar fark var
profil resmime bak şimdi esas rengiE çok sarı canım aysel gürel gibi bende sarı saclıyım ve sarıyı cok sevıyorum ama aramızda daglar kadar fark var
ayy şu güzelliğe baksana niye öyle diyosun kız![]()
Şu erkek milletini hiçbir zaman anlayamadım...Ama bildiğim tek şey bir çok konuda taviz verilmemesi gerektiği.Kimi kadın her anlamda rahattır sıkılmaz eşi tarafından fakat yine de eşi tarafından sevilmediğinden şikayetçidir. Baskı görmek,kurallı evlilik yasaklar acaba sevgi belirtisi midir? Öz güven eksiliği mi?Kıskançlık mı? artık ney ise.Ben kendimi bildim bileli gezmeyi seven bir insanım ve eşimin bunlara koyduğu setler sayesinde kavgalar,Boş dırdırlarderken cok yıprandık artık.Ama sonuç itibari ile ben kazandım
adam en sonunda deliyi kendi haline bıraktı.Benden taviz yok ağam her şeye set koyabilirsin fakat sen benim nereye gidip ye yiyeceğime gezmeme karışamazsın.
bu kadarına hakkın yok
Onu anasından doğduguna pişman ettim oda deliyi kendi haline bıraktı.ZAFER BENİM
![]()
esas rengi bu bi bakar mısın cnmsuna konu dısı yorum yapıcam ...
sana bu sarı sac yakısıyor dıyen arkadaslarınla arkadaslık etmeyı bı an once kes bence.
niye bea ben çirkin değilim kisuna o zaman birde göz doktorunu değiştir elin değmişken![]()
kafaya koydum bu hafta sonu siyaha boyuyorum zatensuna
yapma allasen![]()
Senınkı cok sarı degılse benımkı kahve rengıkız valla yok resimde öyle çıkıyo aslında
her konuda zıt değiliz ki her konuda da taviz dogru değil bence.Dikkat et eşinde seni doğduğuna pişman etmesin sonra.
Evlilikte bu kadar zıtlaşmak zarar verir..
niye bea ben çirkin değilim ki![]()
her konuda zıt değiliz ki her konuda da taviz dogru değil bence.
valla cnm hafta sonu boyaatıcam saçımı ama bu renkten dönüş zor diyor kuaför.sen değilsin yüzün güzel .. saçın çirkin..
soft sarı cok güzel.ben tümden koyu yapıcamSenınkı cok sarı degılse benımkı kahve rengı Eki Görüntüle 1894209
aynen bende onu diyorumBelirli yere kadar taviz verilir,sonrası can sıkıcı olur.