- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
sen boyayacaksan boyama canım kendi rengini tutturması zor olur.genelde kuaförler kendi rengine dönmesi için özel karışım yapıp boyuyorlar eğer öyle düşünürsen öyle boyat ama bence hiç boyatmana gerek yok.bırak kalsın öyle.bende kızılım şimdi kendi rengine dönmesini bekliyorum.1 yıl oldu ben de boyamıyorum.şimdi boyatırsan 1 sene daha fazla beklemen lazım tam olarak kendi rengine dönmesi için.saçının uzunluğu ne kadar.
dur canım fotoğraf atayım sana bende boyamak istemiyorum gerçekten :26:
http://i346.photobucket.com/albums/p424/RedeN_12/IMG_9378.jpg
gerçekten mi? benim gözüme kötü görünüyordu biraz doğal rengine gelsin istiyordum o yüzden boyatayım mı diye sordum size :26:
teşekkür ederim rahatladım biraz çok kafama takmıştım inan
bakalım boya saçtan tamamen 2 sene de akıyor 1 sene kaldı sadece sabrediyorum
1 yildir boyamiorum demissin ya canim nereye kadar akti boyan. Mesela kulak hizasi kulak alti filan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaklaşık 13-14 cm civarında kendi saçım çıktı dipten çıktı.senin eklediğin fotodaki kadar aşağı yukarı.dışarı çıkarken çok rahatsız oluyorum ama tekrar boyatıp onun akmasını bekleyemem
2 sene mi . Sahimi diosun
Anlafmm bu arada rmelden memnun kaldim cnm :))))
evet ben bir de 2009 yılında boyatmıştım karamele bir de kısacık kestirmiştim saçlarımı tam olarak boya 2011de aktı uçlarında kalmıştı sadece. boyamayacağım artık sende sabret bence
sosyolog34 sen ne yapacaksın peki ben de bu durumdan memnun değilim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?