Saç Rengi ve Saç Boyama dip boya sorunu

kirciceklerim

Sadece iyi:)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
371
156
323
bayanlar merhaba ben saçımı yaklaşık 1 sene önce karamel rengine boyattım açıla açıla sarışın oldum :) şimdi diplerim çok rahatsız ediyor beni hatta dip boyalıktan da çıktı yarısı koyu kumral yarısı sarı oldu :) ben tekrar saçımı boyatmak istemiyorum bu çirkin görüntüden nasıl kurtulabilirim? uçlarını koyu kumrala boyatayım mı yoksa kendi kendine boyayı atmasını mı bekleyeyim? siz ne önerirsiniz?

Cnm boyama .:))) ykendi rengine donnnnn BN çok pismanim kendi rengini bekliom.4 aydr. 1 sene geçti demissin nereye kadar kendi rengine indi smdi tarf edermisn çok merak ediorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen boyayacaksan boyama canım kendi rengini tutturması zor olur.genelde kuaförler kendi rengine dönmesi için özel karışım yapıp boyuyorlar eğer öyle düşünürsen öyle boyat ama bence hiç boyatmana gerek yok.bırak kalsın öyle.bende kızılım şimdi kendi rengine dönmesini bekliyorum.1 yıl oldu ben de boyamıyorum.şimdi boyatırsan 1 sene daha fazla beklemen lazım tam olarak kendi rengine dönmesi için.saçının uzunluğu ne kadar.

sen boyayacaksan boyama canım kendi rengini tutturması zor olur.genelde kuaförler kendi rengine dönmesi için özel karışım yapıp boyuyorlar eğer öyle düşünürsen öyle boyat ama bence hiç boyatmana gerek yok.bırak kalsın öyle.bende kızılım şimdi kendi rengine dönmesini bekliyorum.1 yıl oldu ben de boyamıyorum.şimdi boyatırsan 1 sene daha fazla beklemen lazım tam olarak kendi rengine dönmesi için.saçının uzunluğu ne kadar.

1 yildir boyamiorum demissin ya canim nereye kadar akti boyan. Mesela kulak hizasi kulak alti filan?

Son düzenleme:
gerçekten mi? benim gözüme kötü görünüyordu biraz doğal rengine gelsin istiyordum o yüzden boyatayım mı diye sordum size :26:

gerçekten mi? benim gözüme kötü görünüyordu biraz doğal rengine gelsin istiyordum o yüzden boyatayım mı diye sordum size :26:

Ah hyir .hic bi şeyden memnun kalmayan ben bayildim inan.tabiki sen bilirsin de yanında olsam kavga ederdm ne boyation dursun boyle DİE:d

teşekkür ederim rahatladım biraz çok kafama takmıştım inan :16:

:)))) bende hergun sacimi bu renkten kurtaricam boyucam kendi rengine fikriyle uyanip.hayir ellemeyecgim akana kadar bekleyecegim fikriyle yatiorm.bazen sapsari da yapasim gelio.sadece değişiklik isteği bunlar ya kotu olduğundan kotu göründüğünden istemio aslinda insan.kendi rengine donuncede ondan sklcaksin.rahatlamana sevindim

1 yildir boyamiorum demissin ya canim nereye kadar akti boyan. Mesela kulak hizasi kulak alti filan?

yaklaşık 13-14 cm civarında kendi saçım çıktı dipten çıktı.senin eklediğin fotodaki kadar aşağı yukarı.dışarı çıkarken çok rahatsız oluyorum ama tekrar boyatıp onun akmasını bekleyemem :50::50:

yaklaşık 13-14 cm civarında kendi saçım çıktı dipten çıktı.senin eklediğin fotodaki kadar aşağı yukarı.dışarı çıkarken çok rahatsız oluyorum ama tekrar boyatıp onun akmasını bekleyemem :50::50:

Anlafmm bu arada rmelden memnun kaldim cnm :))))

2 sene mi . Sahimi diosun :(

evet ben bir de 2009 yılında boyatmıştım karamele bir de kısacık kestirmiştim saçlarımı tam olarak boya 2011de aktı uçlarında kalmıştı sadece. boyamayacağım artık sende sabret bence :52:

sosyolog34 sen ne yapacaksın peki ben de bu durumdan memnun değilim? :50:

Anlafmm bu arada rmelden memnun kaldim cnm :))))

memnun kaldığına sevindim canım :)

evet ben bir de 2009 yılında boyatmıştım karamele bir de kısacık kestirmiştim saçlarımı tam olarak boya 2011de aktı uçlarında kalmıştı sadece. boyamayacağım artık sende sabret bence :52:

sosyolog34 sen ne yapacaksın peki ben de bu durumdan memnun değilim? :50:

bilmiyorum ya ben de ne yapacam emin değilim.yaz sonu kuzenimin düğünü var o zamana kadar bişiler yapmak istiyorum.yaz sonuna kadar uzayacak ve öyle düğüne gidersem kötü olacak :50::50: aslın kızılı çok seviyorum ve çok yakıştırıyorum kendime.1sene oldu boyatmadım akmış halini bile kızlar yolda soruyo hangi renk bu diye :60::60::60:

oo sen yine iyisin :52: ben bu saçlarla kalıcam artık napayım kısmet böyleymiş kendi rengine gelsin diye bekliyorum kendi rengine gelince de sıkılıyorum :1:

Back
X