Saç Rengi ve Saç Boyama Dip Boya Tutmama ve Akma Sorunu

Rojjin

La Tahzen...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
2.292
6.537
358
Merhaba canlarımmm.:KK200:
Saçlarım genetik olarak beyaz, kuaförde dipleri açık renge boya desem de hep koyu oluyor ve de bir haftada beyazlar çıkıyor. Kalitesiz bir yer değil, saç uzuyor diyor bana söylediğimde.
Artık evde kendim boyamak istiyorum. Anlayan veya kuaför arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. Acayip moralim bozuk. Teşekkürler.:işsiz:

sanırım kuaföre saçınız biraz yağlı iken giderseniz boya daha iyi tutar.. onun dışında evde kendiniz boyamak isterseniz bir tavsiye vereyim.. benim annemin doğal saç rengi çok açık kumral, beyazlayinca hiç grilik aşamasından bile geçemeden bembeyaz bir saç oldu.o_O yine açık kumrala boyadık, 5-6 kere boyadiktan sonra renk tuttu ama sizde de olduğu gibi dipler ilk haftadan akıyordu. en sonunda hiç oksidan katmadan direkt tüpteki boyayla boyadım diplerini. böyle yapınca dayandı birkaç hafta. tabi kişiden kişiye değişir..

sanırım kuaföre saçınız biraz yağlı iken giderseniz boya daha iyi tutar.. onun dışında evde kendiniz boyamak isterseniz bir tavsiye vereyim.. benim annemin doğal saç rengi çok açık kumral, beyazlayinca hiç grilik aşamasından bile geçemeden bembeyaz bir saç oldu.o_O yine açık kumrala boyadık, 5-6 kere boyadiktan sonra renk tuttu ama sizde de olduğu gibi dipler ilk haftadan akıyordu. en sonunda hiç oksidan katmadan direkt tüpteki boyayla boyadım diplerini. böyle yapınca dayandı birkaç hafta. tabi kişiden kişiye değişir..
Çok teşekkür ediyorum dediğimiz gibi direkt boya sürünce tam tutabilir aynı durumu yaşamışız resmen annenizle. Dipleri ben de açık kumral istiyorum. Ama bir türlü yapamıyor kuaför yaptıgı boya da akıyor.
Sizin kullandığınız marka ve numara nedir acaba 8.1 falan mı teşekkür ederim

Çok teşekkür ediyorum dediğimiz gibi direkt boya sürünce tam tutabilir aynı durumu yaşamışız resmen annenizle. Dipleri ben de açık kumral istiyorum. Ama bir türlü yapamıyor kuaför yaptıgı boya da akıyor.
Sizin kullandığınız marka ve numara nedir acaba 8.1 falan mı teşekkür ederim

9.1 boyuyoruz ama sizin istediğiniz tona göre değişir, 9.1 çok açık da gelebilir dipleriniz koyuysa.. rica ederim, güzel bir renge kavuşursunuz inşallah)))

Back
X