AÖF'e kayıt olurken diploma fotokopini alıyorlar, diploma aslın sende kalıyor. Buraya değilde yetkili kişilere sorsaydın cevabı daha net alırdın.
Arkadaşlar günaydın. Ya yarın ehliyet için kayıda gidicem arkadaşım dediki diploma felan getirceksin. Ama diplomam nerde hiç bir fikrim yok. Ayrıca Aöf e kayıt olurken diplomanın aslını mı verdim yoksa fotokopi mi onu da bilmiyorum. Diplomam kaybolduysa ne yapabilirim. Yardım edinn
AÖF kayıt ıcın aslını degıl de fotokobısını ıstıyor .
ama fotokobı cektırırken dıplomayı belkı de cektırdıgın yer de unutmus olabılırsın .
yoksa evde nereye gıdecek dıploma .bu tur belgelere cok onem veryorum .
hepsını dosyalar dolabıma kaldırırım .keske boyle duzenın olsa ıdı .
baksana dıplomanın kayıp oldugunu bıle daha sımdı farketmıssın .
neyse ;gazeteye ılan ver ve okula basvur .cıkartıyorlar tekrar.
ehlıyet ıcın dıploma ıstemeseler bıle ,bunun pesını bırakma .
dıploma sonuc da onemlı bırsey bu .ehlıyetten once dıplomanı hallet
Arkadaşlar günaydın. Ya yarın ehliyet için kayıda gidicem arkadaşım dediki diploma felan getirceksin. Ama diplomam nerde hiç bir fikrim yok. Ayrıca Aöf e kayıt olurken diplomanın aslını mı verdim yoksa fotokopi mi onu da bilmiyorum. Diplomam kaybolduysa ne yapabilirim. Yardım edinn
Ayyy kendi evimdeymiş diplomam. Ben annemlerde zannetmiştim. Buldum yani. Ayrıca benimde annemlerde bütün belgelerim vardır ilkokul karnelerim vs herşey. kendi evime götürmedim onları diplomam da annemlerde sandığım için kaybolduğunu düşünmüştüm. bilgi verenlere çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?