- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Her şey iyiye gider belki. Tekrar merhaba. B12 gerçekten çok fark ettiriyor eksiklik çeken arkadaşlar ihmal etmesinler. Spor yapmaya başladım yine düzenli şekilde. Kpss sonucum beklediğimden iyi geldi atanmama yetmez biliyorum ama yine de alan sınavına çalışacağım hem seneye lys'ye girme planım da var en azından onun için de temel olur deneme sınavları sipariş ettim.
Ah şu sonbahar bir geçse bir haber bekliyorum gelince kuş gibi olacağım. Şu yaz hemen bitse. Beni işten çıkarıp tanıdığını alan haber bile vermeyen iş yeri de iki gündür beni arıyor, ciddi misiniz kapınızın önünden geçmeyeceğim dedim. Umarım pişman olmam. Yarın da iş aramak için somut adımlar atmaya başlıyorum. Hafta sonu sevgilim buradaydı ve evlenme teklifi aldım kızlar bu arada :)
Bundan sonrası ne olur bilmiyorum bu işleri hiç bilmiyorum.
Barıştığınızı bilmiyordum çok mutlu oldum ya. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz, demek evlilik yoluna da girdiniz yavaş yavaş :) Heyecanlı şeyler bunlar. Bilmesen de olur, siz bildiğiniz gibi yaparsınız olur biter. Pat pat oluveriyor merak etme :)
aaaa barıştınız mı?Her şey iyiye gider belki. Tekrar merhaba. B12 gerçekten çok fark ettiriyor eksiklik çeken arkadaşlar ihmal etmesinler. Spor yapmaya başladım yine düzenli şekilde. Kpss sonucum beklediğimden iyi geldi atanmama yetmez biliyorum ama yine de alan sınavına çalışacağım hem seneye lys'ye girme planım da var en azından onun için de temel olur deneme sınavları sipariş ettim.
Ah şu sonbahar bir geçse bir haber bekliyorum gelince kuş gibi olacağım. Şu yaz hemen bitse. Beni işten çıkarıp tanıdığını alan haber bile vermeyen iş yeri de iki gündür beni arıyor, ciddi misiniz kapınızın önünden geçmeyeceğim dedim. Umarım pişman olmam. Yarın da iş aramak için somut adımlar atmaya başlıyorum. Hafta sonu sevgilim buradaydı ve evlenme teklifi aldım kızlar bu arada :)
Bundan sonrası ne olur bilmiyorum bu işleri hiç bilmiyorum.
aaaa barıştınız mı?
nasıl oldu? ne zaman barıştınız, siz mi adım attınız?
valla anlatmanız sorun olmayacaksa detay isterim :)
hayırlı olsun, umarım bundan sonra her şey güzel ilerler :)Şuursuzca bir sürü konu açtığım için dağılmış :) Evet ben adım attım resmen yalvardım hatta çünkü suçluluk duygusu uyutmuyordu. Bayağı süründürdü ama sonunda kabul etti o da özrümü. Bu haftasonu da buraya geldi, plajdaydık bir baktım mayonun cebinden yüzük çıktı ben uyukluyordum anlayamadım bile :))))
İş arayışlarım sürüyor, spor yapmaya da başladım motivasyonum yerinde. Yds ve alan sınavı için de kitaplar sipariş ettim şimdi. Elimdeki kaynaklarla alan için çalışmaya da başladım.
tebrikler :) spor gerçekten iyi geliyor insana.
ben de sıcaklardan mecbur kaldım bi de pişik oldum:) ama yine de çıkıcam bugün akşam serinleyince yürüyüşe sen ne sporu yapıyorsun?
sevgilinle barışmışsınız sevindim. ama bu sana ders olsun ona çok bağlanma. ben de sevgilimle geçmişte bir kez ayrılmıştık çok kötü olmuştum barışmıştık yıllar sonra bitince daha da kötü oldum. ders almadım yani.
biliyorum şu dediklerim çok gaddarca gelecek ama her zaman ayrılma ihtimalin olduğunu bil ve içini buna hazırla. ben yapmadığım için pişmanım.
Çok teşekkür ederim, bu kez eski "naparsam yapayım asla beni terk etmez." hissi kayboldu içimdeki, yani ayrılırsak tabii üzülürüm de en azından hazırlıyorum kendimi.
Bende biraz sosyal fobi var maalesef spor salonuna gidiyordum herkes tanıdıktı utanıp bırakmıştım. Şimdi evde zumba+pilates yapıyorum. Sen peki?
Senin konunu da takip ediyorum aklıma estikçe okuyorum, sağlam adımlar attığını düşünüyorum :)
Seni bulmuşken yurdumuzun kanayan yarası olan bir davranışı ben de gerçekleştireyim internette herkes farklı bir şey söylüyor. Şu B12 hapları kilo aldırır mı? :)
b12 haplarının kilo aldıracağını sanmıyorum demir ama açlık hissi yaratıp kilo aldırıyor ama problem değil, isterse verir insan güzel enerji veriyor, ben de hatta başlayacağım eksildi galiba yine hissediyorum yurdum kadınlarının kanayan yarası :)
valla işte ben de pes etmemeye çalışıyorum çabalıyorum bir şeyler.
sosyal fobi bende de oldu zamanla, ama spor salonu pisliğinden çekinir oldum evde durmaktan sanırım titizlik katsayım arttı biraz.
herkesin tanıdık olması daha iyi aslında onlarla yakınlaşır görüşmeye başlarsın.
mesela ben eskiden istiyordum ex istemiyordu çünkü orda kaslı erkekler var diye kıskanıyordu :) şimdi de ben istemiyorum çünkü hevesim kırıldı çok uzun süre yapmayınca.
ben bu aralar yürüyüş yapıyorum çünkü evde durmaktan çok sıkılmış durumdayım yoksa pilates rutinim vardı vücuduma göre bi rutin oluşturmuştum bana ideal geleni ama şimdilik böylesi daha iyi dışarı çıkmam lazım çünkü benim.
ben de usmle falan kitabı alacağım ama karar veremedim.
Kitabı duymadığım için fransız kaldım şu an. Yok işte sosyal fobi tam o noktada başlıyor tanımadığım insanlarla dolu bir yerde olsam sorun olmaz ama tanıdığım insanları nedense görmek istemiyorum. Çok da problem değil evde de bir şekilde ilerliyor spor işi, ama sosyalleşmek istiyorsan güzel ortam istiyorsan gitmelisin :)
Her gün olmasa da haftada iki üç gün pilates de ekle bence insan mutlu oluyor ama en iyisi spor salonu senin için :=
Ayrıca keşke kaslı erkek olsa ya da kaslı erkeklerde steroid, protein tozu kullanmaktan beyinler erimeseBence en az kıskanılacak gruptan kıskanmış. Anlaşmak çok zor öyle tiplerle.
ya benim sevgilim çok çelimsiz aşırı sıska idi tipsiz boyutta hatta. rahatsız edecek kadar zayıftı. postürü bozuldu kamburlaştı falan. ben onu gaza getirmek için biraz da istiyordum. bi de onu yapsaydım adam mükemmel olarak devam edecekmiş hayata demek :)
pilates evde eklicem ama odamda adım atcak yer yok :) toparladıkça yer açıldıkça sanırım yapmaya başlarım. ders aralarında 2 dk yapardım ben pilates ya. çok hayvani bir hayatım vardı bi zamanlar şimdi yorgan altında hayat tüketiyorum... geri dönmeye çalışıyorum işte ama zor çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?