- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Canim seninkine benzer bir donemden gecmistim ben de. Hem ozel hem is hayatim 2 hafta icinde yerle bir olmustu. Arkasindan hayati tehlikesi olmayan ama omur boyu gecmeyecek bor hastaligim oldugunu ogrendim. Psikolojim cokmustu resmen. Maddi anlamda dunyalarca borcun icindeydim. Haciz, icra, mahkemeler..
Ilk once terapi almaya basladim. Sonra ailemle ufak bir tatile gittim. Donunce sadece sohbet amacli eski mudurumu aradim ve bana is teklif etti, ise girdim. Yakinimdaki herkesten borc alip icralari temizledim.
Bir kac ay sonra mudurumle beraber ortak is kurmaya karar verdik, kendi isimi kurmus oldum ve deliler gibi calismaya basladim.
6 ay sonra esimle yollarimiz kesisti. Basima gelen herseyden haberdardi, ve yanimda oldu.
Kendi isimi kurduktan 1 sene sonra etrafima olan tum borclarimi odemis ve kendime elden dusme ufak bir araba alacak kadar param olmustu.
Evlendigimiz zaman ise evimiz ve arabamiz kiralikti ancak sifir borcla kafamiza gore yasiyorduk.
Simdi ise ev kredimizin yarisi bitmek uzere, kendi arabamiz ve dunyalar tatlisi bir yasinda bir oglumuz var.
Su an 32 yasindayim. Dibe vurdugumda yasim 25 ti. Evlendigimde ise 29 yasindaydim.
Cok hizli coktum cok hizli toparlandim.
Demem o ki, icini gercekten ferah tut ve herseyin guzel olacagina inan.
Hersey gecip gidiyor hatirlamiyorsun bile. Edindigin tecrube yanina kar kaliyor.
Hayatimin o enteresan dilimini detayli anlatmaya kalksam gercekten cok ama cok uzun olur, roman olur resmen :) simdi gulumseyerek aniyorum.Harika ve umut verici oldu benim için ben de 25 yaşındayım şu an.
Siz çok şanslıymışsınız tek dileğim bir işe girebilmek şimdilik fazlasında gözüm yok.
devlet hastanelerinde psikologa giden var mı bir de? çünkü şu an ailemin parasıyla özel terapi almak istemiyorum ancak çalışmaya başlayınca gidebilirim. ne kadar sürüyor devlette seanslar?
ben devlet hastanesinde psikiyatr a gidiyorum bana terapi yapıyor ama biraz gönüllü terapi gibi bir şey çünkü giriş yapmıyor bana. her terapi seansında 1 saat kadar +/-15 dk konuşuyoruz 2 haftada bir gidiyorum. ama normalde yaparlar mı bilmiyorum sanırım o kadar vakit ayıramıyorlar.
11.lina sık sık bilgilendirilecek
merhaba brenda, nasılsın?
ç
geldim. bu konunda da buldum seni. bölümün neydi, ne mezunusun? nasıl bir iş arıyoruz?
bence ilk aşama burada iş. cilt bakımı vs yapılır.
önce bir kendini evden dışarı atacak sebebin olmalı.
ben de iyiyim teşekkür ederim :)iyiyim şükürler olsun :)
sen nasılsın?
ben de iyiyim teşekkür ederim :)
moralin daha iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?