Dipteyim Sondayım

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba çok degerli BDV ailem
Babamın vefatının üstünden 1 ay geçti hepiniz biliyosunuz zaten
Abimle yaşadığım olaylardan da daha önceki konulardan haberdarsınız
Herşey bütün mal mülk babamın üzerineydi vefat edince kayıttan düştü
Dün vekalet için notere gittik mal mülk vekaleti için
Diğer kardeşlerim ve annem herşeyin abimin üstüne olmasına karar verdiler
Ve o şekilde işlem yapıldı
Bana da zorla imza attırdılar
Benim düşüncem herşeyin annemin üstüne geçmesi annemden sonra kardeşlere pay edilmesiydi ama kabul etmediler
Ben bi tatsızlık çıkmasın diye imzaladım herşey abimin üstüne geçti ama içim hiç rahat değil
Vekalet vermekten vazgeçme hakkım varmı
Yada vazgeçersem diğerleri kabul ettiği için nasıl işlem yapılır
Yorumlarınızı bekliyorum canlarım

Çok saçma olmuş.
Şimdi abiniz ölene kadar siz malları paylaşamayacak mısınız?
Geri alabiliyorsanız alın. Bu devirde babaya bile güven olmaz,özellikle para olaylarında.

Başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin.Tüm kardeşler abinize neden bu şekilde kayıtsız şartsız güvendiler , abiniz buna değer biri mi? Gerçi maddi konularda kimseye güven olmaz.

Niye herkes kendine düşeni almadı. Diğer kardesleriniz kiz mi, yani abin tek erkek çocuk mu?

Babadan sonra anneye gecmeli benim kararim. Biz bu sekilde dusunduk. Hersey ortak ama annem alir kiralari falan. Sonucta benim ne gibi bir katkim oldu ki onlar kazandi yani. Dislerinden artirdilar emek emek. Belki kiyafet almadi annem belki babam yeni birsey almadi. Ne alaka cocuklar anne sag ise hersey anne de kalmali. Bana sacma geldi abinize gecmesi. Ama tabi butun aileye bakmistir. Yine de olmaz ya. Vekaleti verdiyseniz gecmis olsun. artik gec diye biliyorum.

Babadan sonra anneye gecmeli benim kararim. Biz bu sekilde dusunduk. Hersey ortak ama annem alir kiralari falan. Sonucta benim ne gibi bir katkim oldu ki onlar kazandi yani. Dislerinden artirdilar emek emek. Belki kiyafet almadi annem belki babam yeni birsey almadi. Ne alaka cocuklar anne sag ise hersey anne de kalmali. Bana sacma geldi abinize gecmesi. Ama tabi butun aileye bakmistir. Yine de olmaz ya. Vekaleti verdiyseniz gecmis olsun. artik gec diye biliyorum.
ben noterle konuştum sabah vazgeçebiliyo muşum bende zaten anneme geçmesini istiyorum herşeyin

Ooo öyle abiler kac can yaktı bilseniz. Bu devirde insan babasına bile guvenemezken ne cesaret herkes abiye verme kararı aldı? Hadi öldü size pay düşmez ki eşi ve çocukları paylaşacak. İyi niyetli gibi gelmedi bana Allah affetsin.

Ooo öyle abiler kac can yaktı bilseniz. Bu devirde insan babasına bile guvenemezken ne cesaret herkes abiye verme kararı aldı? Hadi öldü size pay düşmez ki eşi ve çocukları paylaşacak. İyi niyetli gibi gelmedi bana Allah affetsin.
doğru söze ne denir ki peki bu durumda ne yapmam laızm onu söyle bana kuzu

doğru söze ne denir ki peki bu durumda ne yapmam laızm onu söyle bana kuzu
Imza atmadan önce herkesin etraflıca düşünmesi lazımdı. Şimdi siz vazgeçeceksiniz. Ama aranız illa ki bozulacak. Buna hazırlıklı olun. Fesat, mal düşkünü vs diyecekler takmayın şimdiden. Tabi genelleme bu. Şahsi olarak aile ilişkileriniz nasıldır, abiniz güvenilir mi bilemem ama o vaatler gerçekleşmez.

Bizzat dedem babama kazık attı zamanında. Garibim gençken para biriktirmiş. Filan arsayı alın oraya ev yaptıracağım demiş. 36 yil önce yaklaşık. Dedem kendi üstüne yaptırmış. Gel zaman git zaman babam ev yaptırmış ama tapuyu babamın üstüne devretmemis. Annemle nisanlanmislar. Dedem babama sormuş baban tapuyu sana verdi mi diye. Bütün köy toplamış da dedemi(babamın babası) ikna edememiş. Annemin babası nişanı bozmuş. Baban da olsa güven olmaz ya ev benim diye bir kızgınlık anında sizi atarsa, kardeşlerine kat çıkarsa diye. Yalvar yakar köyün ileri gelenleri babamın babasını zar zor ikna etti de sadece evin yerini babama tapuladi. Evin önündeki bahçe ve başka bir parsel hala dedemin üstüne. Evin önüne çivi cakamiyoruz. Dedem öldü. Amca ve halalarim tam arıza. Sırtlan gibi fırsat kolluyorlar da babamın yıllarca gurbette çalışıp biriktirdiği parayla aldığı arazilerden pay istiyorlar. O yüzden bu işler midemi çok bulandırır asla da güvenmem. Daha da burnumuz b.k tan çıkmadı babam ne yapacağını bilmiyor.

kesinlikle notere başvurun geri. rıza olup olmadığı soruluyor ve vazgeçme hakkınız var.

bu devirde hala kız evlatlarına böyle dış mandal muamelesi yapanlara inanamıyorum. kız evlat kadar vefalısı var mı ya

imkanınız varsa uzaklaşın ailenizden hakkınızı alıp

Back
X