Dipteyim Sondayım

çünkü evleri üstüne alan bi adam seni kandırmak için herşeyi yapabilecek kadar vefasızdır. inanma.

dedem ölmeden tüm mal varlığını babamın kardeşleri paylaşmış babamın ruhu duymamış. kardeş yapmaz deme yapıyorlar.
bende öyle kardeşten herşeyi beklerim sence ne yapayım şimdi ya beni yönlendirin

Noter sizi yönlendirir , tapu içinde belediye ve tapu dairelerinden bilgi alabilirsiniz Aslı astarı nedir diye

Merhaba çok degerli BDV ailem
Babamın vefatının üstünden 1 ay geçti hepiniz biliyosunuz zaten
Abimle yaşadığım olaylardan da daha önceki konulardan haberdarsınız
Herşey bütün mal mülk babamın üzerineydi vefat edince kayıttan düştü
Dün vekalet için notere gittik mal mülk vekaleti için
Diğer kardeşlerim ve annem herşeyin abimin üstüne olmasına karar verdiler
Ve o şekilde işlem yapıldı
Bana da zorla imza attırdılar
Benim düşüncem herşeyin annemin üstüne geçmesi annemden sonra kardeşlere pay edilmesiydi ama kabul etmediler
Ben bi tatsızlık çıkmasın diye imzaladım herşey abimin üstüne geçti ama içim hiç rahat değil
Vekalet vermekten vazgeçme hakkım varmı
Yada vazgeçersem diğerleri kabul ettiği için nasıl işlem yapılır
Yorumlarınızı bekliyorum canlarım
Yakın zamanda biz de annemizi kaybettik. Başınız sağolsun. Biz de vekaleti ablamıza verdik. Ablam işleri halletti üçe böldü. Sorun çıkmadı. Vekaleten vazgeçebilirsiniz sıkıntı olmaz ama ortak işlerde abinizle beraber yapmanız gerekir. Eğer içinize sinmediyese gidip hemen vekaleti iptal ettirin

Abin yarına çıkmayı garanti etmiş mi bı sorun? O bugün vefat etse herşey kendi çekirdek ailesine kalır. Resmi olarak hakkınız bile kalmaz geriye. Bu durumda en mantıklıdır herkesin payini almasi yok olmadi anneye devir. Bunun paragozlukle fesatlikla alakası yok hak hukukla var.

Eee her şey annenize kalsa yine gidip kendi rızası ile abinizin üstünüze yapabilir o zaman hicbir şey deme hakkıniz kalmaz.

Vazgeç hiç verme. Benim şimdiki aklım olsa hayatta vermezdim. Biz babasız zar zor okuduk annem o kadar yokluk gördü evini satmadı. Ben evlenmeden kardeşime verdim sattı kendine ev aldı ha benim hiç gözüm yoktu ona ver iştim zaten ama evlendiği ş..... Z, namus yoksunu kadın müsveddesi evi satırı başka ev aldırdı, onu da bpşanınca hiç etti annemle kardeşim evsiz kaldı. Şimdi memleketi ne kadar özledim ama gidecek yerim yok gidemiyorum. O da annemle kardeşimin bu ev yüzünden neler yaşadılar anlatamam. Annem şimdi beni suçluyor sen niye verdin hep senin yüzünden diyo. Sakın verme başta kötü ol.

Keşke baştan vermeseydin, acaba yarın bigün benim başıma ne gelicek?? Benim birde babamın diğer karısından olma 4 kardeşler ben diğer eşten tek hakkımı yiyebilirlermi acaba

Keşke baştan vermeseydin, acaba yarın bigün benim başıma ne gelicek?? Benim birde babamın diğer karısından olma 4 kardeşler ben diğer eşten tek hakkımı yiyebilirlermi acaba

annanemle dedem boşanmışlar. dedem ölünce tek zırnık bırakmadılar anneme diğer karısından olan kardeşleri.

yalnız konuya yazınca fark ettim kardeşlerden yana ne şanssızmışız 2 taraf da. ablamla da aramız kötü kesin ileride yapar böyle şeyler bana da. genetik midir nedir

annanemle dedem boşanmışlar. dedem ölünce tek zırnık bırakmadılar anneme diğer karısından olan kardeşleri.

yalnız konuya yazınca fark ettim kardeşlerden yana ne şanssızmışız 2 taraf da. ablamla da aramız kötü kesin ileride yapar böyle şeyler bana da. genetik midir nedir

Kemoterapi parası olsun inş..... Kul hakkı evlat ayrımı yapanları Allah kahretsin..

yaptığın noteri tarihi ve yevmiyesini biliyorsan en azından elinde fotokopisi varsa azil edebilirsin diyelim unuttun yine azil edersin herhangi bir notere gidip azilname yaptırıp tüm yetkilerini geri alabilirsin yalnız tek şart tc si ve adresi vekilinizin

Back
X