• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dipteyim

Meslek nasıl ogrenicem peki kayın vakide kayın peder şehir dışında annem de öyle. E evde yapmak istiyorum bişeyler param yok ki alayım oda almıyor sen çocuklara bak iki çocukla nasıl yapicaksin diyor. Ben bakmayin böyle çok yazdığıma çok sessizimdır normalde. Ama böyle bi şey isteyince ondan kafamı şisirdin başımi agrittin uzatma diyo kapatiyo konuyu.

Başka kursa gitmeden nasıl meslek edinirim bilemiyorum ama deniycem şansımı. Gidip altınları alsam gizlice bende onların evinin anahtarı var burda da bi evler var kayinvalidenin onunla alsam malzemeleri nisan tepsisi yapıp instagramdan satmak istiyorum. Elim yakındır çok severim el işi ama tek başıma yapabilir miyim kargosu falan da var bu işin.

Bilmiyorum kafam çok karışık çaresizlik çok zor allahım sen kimseyi kimseye muhtaç etme.
Bu bahsettiğim uzun bir süreç zaten.
Bugünden yarına olacak bir şey değil. Uzun vadeli bir hayat plani.
O yüzden gitmeyi rafa kaldırın diyorum.
Ikna çalışmanız kurslar üzerine olacak zaten.
Masrafların arttığını destek olmak istediğinizi ufak ufak citlatarak başlayın. Altınları şimdilik dile getirmeyin.
Fevri değil akıllı planlı davranin.

Bu bahsettiğim uzun bir süreç zaten.
Bugünden yarına olacak bir şey değil. Uzun vadeli bir hayat plani.
O yüzden gitmeyi rafa kaldırın diyorum.
Ikna çalışmanız kurslar üzerine olacak zaten.
Masrafların arttığını destek olmak istediğinizi ufak ufak citlatarak başlayın. Altınları şimdilik dile getirmeyin.
Fevri değil akıllı planlı davranin.
Tamam şu an sakinim zaten konustukca rahatlıyorum. Konuşup anlaticam inşallah anlar da bende bi işe yararım. İşe yaramaz hissetmek çok kötü bir şey .

Kayiñ validen çocuk bakmaz. Ki gitsem sokağa bile zor cikiyorum. Şu an burda değil başka ilde zaten .
Eşim de söyle diyim akşam gelir bazen yemek yer bazen yemez. Ben çıkıyorum der. Nereye dersem isim var der işin ne dersem bu sefer küfür etmeye başlar. Bende artık ustelemı yorum çocuklar küfür duymasın kavga olmasın diye. Canima minnet zaten gece 11 den önce gelmez. Böyle işte konuşulacak bi insan ok karşımda ki konuşup cözelim sorunlari.
Onun bildiği yöntem bağırip kendini haklı çıkarmak ve kabul ettirmek. En çok kavga ettiğimiz konu da küfür. Çocukların yanında etme demekten yoruldum o etmekten bıkmadı. Artık kndimi geçtim onlar korkuyo ama adamin gözü döndümu hiçbir şey görmüyor.
Her şeye sinirlenen bi insan.
İnanın aylardır evden çıkmadım beni biraz gezdir demeye korkuyorum .
Bunlari annesi babasına anlatınca sen kadınsın idare et diyolar ve ben buna daha çok çıldırıyorum.
Sen kadinsin idare et nedir ya? Kadini ne olarak goruyor bu yaratiklar? Insallah ettiklerini cekmeden olmezler. Gercekten icten gelerek soyluyorum Allah seni kurtarsin annen de dahil kimin sorumlugu varsa bu iste onlarin da cezasini versin. Bir ana evladinin boyle hayat surmesine goz yumamaz. Hemen koca sahibi olacagina mahvettigi kizinin hayatini bir duzene koysaydi gorurduk pismanligini.

Meslek nasıl ogrenicem peki kayın vakide kayın peder şehir dışında annem de öyle. E evde yapmak istiyorum bişeyler param yok ki alayım oda almıyor sen çocuklara bak iki çocukla nasıl yapicaksin diyor. Ben bakmayin böyle çok yazdığıma çok sessizimdır normalde. Ama böyle bi şey isteyince ondan kafamı şisirdin başımi agrittin uzatma diyo kapatiyo konuyu.

Başka kursa gitmeden nasıl meslek edinirim bilemiyorum ama deniycem şansımı. Gidip altınları alsam gizlice bende onların evinin anahtarı var burda da bi evleri var kayinvalidenin onunla alsam malzemeleri nisan tepsisi yapıp instagramdan satmak istiyorum. Elim yatkındır çok severim el işi ama tek başıma yapabilir miyim kargosu falan da var bu işin.

Bilmiyorum kafam çok karışık çaresizlik çok zor allahım sen kimseyi kimseye muhtaç etme.

Altinlarin yerini biliyorsan saniye durma git al! Öyle bi yere sakla ki evi yiksalar bulamsinlar. En iyisi bankadan kasa actir.

Annem Çankaya ben İstanbuldayım. Bırak ziyareti telefonla bile konuştuğumu bilmiyo eş olacak adam. Kavga etti annemle beni gorusturmuyo. Tehdit ediyor ararsan konuşursan çocukları bi daha goremezsin diyo. Anlatmakla bitmez ki off

Esin evde mi ki gün icinde? Evde degilse o yokken altinlari gidip alsan, ordan otobüse atlayip annenlere gitsen? Ordan onlar seni baska bi yere yollasalar? Baska bi akrabaya falan? Esin seni bulamasa? Daha öncesinden gidip sikayette bulunsan can güvenligim yok diye? Ay ne bilim, allah yardimcin olsun, kiyamadim ki sana.
Esin kac yasinda?

Altinlarin yerini biliyorsan saniye durma git al! Öyle bi yere sakla ki evi yiksalar bulamsinlar. En iyisi bankadan kasa actir.
Eee sonra ne olacak?
Adam manyak ailesi daha manyak.
Dövmeyi bırakın 3 kuruşluk altın için çekip vursalar?
En iyi ihtimalle dayağını yiyecek ve kilit altında tutulacak.
Çözüm?

Canım benim babam hastalandı o ara. Herhalde kızım ortada kalmasın diye düşündü. Yani beni çok severdi ama liseye gitmeme engel oldu. Liseler çok pismiş başıma bi iş gelirmiş diye. Yani bi yerden kurtulup daha beterini düstüm. Para verirler ama beni bırakmıyorlar işte. Ben bi kavga ödü mesela kafama bardak attı 5 dikiş attılar ben artık ne hale geldiysem bağırmaya başladım komşular geldi falan hastaneye gittik hemen babası aradı sakın polisı karistirma çocuklar babasız kalır falan dedi. Zaten her konuda uzerimde psikolojik baski uyguluyorlar. En ufak seyden en buyugune kadar.Bende dedim ki soylemiycem polise falan ama ben artık istemiyorum annemin yanına gidicem dedim tamam dediler. Sonra beni anneme götüreceğine onlara götürdü bıraktı beni kendi geldi hiçbir şey olmamış gibi.ben bide onlardan laf dinledim günlerce. Sanki ben onun kafasını yarmışım gibi suçlu oldum. Yani benim tek çarem çocukları alıp kaçmak ama gelip beni bulur da anneme bana zarar verir diye korkuyorum.

Çocukları nereye bırakayim. Para biriktireyim desem bana vermez para ayda 1 arkete zor giderim hep kendi alır. Benim gittiğim yer bi park bide hastane o kadar.
Bir daha boyle bir sey olursa mutlaka polise sikayet et. Boyle baba olmasin daha iyi. Kocan,kp,kv hepsinin kafasi kirilir ins.

Sen kadinsin idare et nedir ya? Kadini ne olarak goruyor bu yaratiklar? Insallah ettiklerini cekmeden olmezler. Gercekten icten gelerek soyluyorum Allah seni kurtarsin annen de dahil kimin sorumlugu varsa bu iste onlarin da cezasini versin. Bir ana evladinin boyle hayat surmesine goz yumamaz. Hemen koca sahibi olacagina mahvettigi kizinin hayatini bir duzene koysaydi gorurduk pismanligini.
Zaten en çok delirdiğim konu bu o yapar eder erkek diyolar karı gibi (!) evde mi durcak çıkacak sıkma adamı daha ne laflar. Bana dedikleri de kadın göldür her şeyi örter. Bu laflar standart deliriyorummm.

Eee sonra ne olacak?
Adam manyak ailesi daha manyak.
Dövmeyi bırakın 3 kuruşluk altın için çekip vursalar?
En iyi ihtimalle dayağını yiyecek ve kilit altında tutulacak.
Çözüm?

Ne bilim, bilemedim ki valla. Normalde hep bi cözüm vardir. Ama göründügü gibi bu kizcagizin arkasinda duran kimse yok. Bebek sayilacak yasta iki kücük cocuk. Bilemedim, nasil yardim edilir nasil fikir verilir sastim.

Bir daha boyle bir sey olursa mutlaka polise sikayet et. Boyle baba olmasin daha iyi. Kocan,kp,kv hepsinin kafasi kirilir ins.
Çok pişmanım zaten söylemediğim için. Kandirdilar beni resmen ben zaten saf olduğum için niye soyliyim ki polise. Polis bırakır seni yine döver dediler bende korktum işte salak gibi diyemedım.

Ne bilim, bilemedim ki valla. Normalde hep bi cözüm vardir. Ama göründügü gibi bu kizcagizin arkasinda duran kimse yok. Bebek sayilacak yasta iki kücük cocuk. Bilemedim, nasil yardim edilir nasil fikir verilir sastim.
Anne o evi yikmasi gerekirken kendi hayatına bakmis.
Abi korkudan bi halt edemez.
Kız manyaklarin arasinda.
Evet kimsesi yok. O yüzden önce yürümeyi öğrenmesi lazim. Koşarsa yüzükoyun yere kapanir.

Satma zaten altinlarini

Onlarin satmadigindan nasil eminsin?=
Hayır değilim sorunca noldu bir sey mi oldu diyolar ama söylemiyorlar yerini. Bence bozdular bana söylemediler ne diyim allah görüyo benim hakkım o. Bana sormadan öyle bir şey yaptilarsa hakkımı helal etmiyorum.

Anne o evi yikmasi gerekirken kendi hayatına bakmis.
Abi korkudan bi halt edemez.
Kız manyaklarin arasinda.
Evet kimsesi yok. O yüzden önce yürümeyi öğrenmesi lazim. Koşarsa yüzükoyun yere kapanir.

Evet, anlayamiyorum. Kizinin hayati bitmis, ama o gitmis evlenmis hic zaman kaybetmeden. Vicdansizlik.
Abi desen, adam olsa 16 yasinda evlendirilirken sesini cikartir olmaz derdi.

Esin evde mi ki gün icinde? Evde degilse o yokken altinlari gidip alsan, ordan otobüse atlayip annenlere gitsen? Ordan onlar seni baska bi yere yollasalar? Baska bi akrabaya falan? Esin seni bulamasa? Daha öncesinden gidip sikayette bulunsan can güvenligim yok diye? Ay ne bilim, allah yardimcin olsun, kiyamadim ki sana.
Esin kac yasinda?
Bende düşündüm bunu ama cesaretim yok işte öyle bi baskı varki uzerimde ağzımı bile açamıyorum onlara. Bi öyle bastirmislar ku buna mecbur olduğumu ne olursa olsun katlanmak gerektiğini düşünüyorum. Bunun yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil psikolojimi bozdular. Bi insanın giydigi kiyafetten evinin düzenine kadar müdahale edilir mi . Her şeyim yanlış her şeyi yanlış yaptığımı düşünüyorum. Telefonuma bi resim koydum sacum açık diye kavga çıkardılar. Halbuki benim telefonum bi tek ben görüyorum. Yok bozulursa tamirci görürmüş. Bi yerde açılır bir görürmüş her konuda baskı altındayım.

Eşimde 28 yaşında

Evet, anlayamiyorum. Kizinin hayati bitmis, ama o gitmis evlenmis hic zaman kaybetmeden. Vicdansizlik.
Abi desen, adam olsa 16 yasinda evlendirilirken sesini cikartir olmaz derdi.
Abim çok karşı çıktı ama sen karisma bize bi şey olsa sen mi bakicaksin dediler.

Canim bende genelde her seye fikir olur ama senin isin cok zor. 3 ihtimal var. birincisi bir mucize sonucu ucunun de gebermesi ki bu dusuk ihtimal. Ikincisi bu yaratiklar seni calistirmayacagi icin cocuklar universite cagina gelene kadar siddet gorup kafayi siyirip evde oturmak. Ucunsu ise yine bir arbede esnasinda polisi arayip darp raporu alip devlete siginmak. Bu kani bozuklar seni ne kursa gonderir ne de calistirir. Biliyorlar elin ekmek tutup gozun acilinca gidecegini. Allah nasip eder kurtulur da elin para gorurse annen ölum dosegine dusse su verme kocasiyla odlek abin baksin. Sen kendi hayatini kurunca gor bak nasil canim kizim canim bacim diye etrafinda bitecekler. Buraya yaziyorum.

Back
X