Dipteyim...

1 yıllık evliyim fakat huzursuz gecen günler cogunlukta oldu. Eşim olacak insan çocuk diye tutturmus çevre aile baskisindan sirf babasinin anasinin kucagina torun vermek icin. Fakat ben evliliği oturtamadik diye istemiyorum. Cunku bu adam 20 gun once bosanma davasi acmak istedi sonra tatile gittik vs. Baristik. Ama bugün sonuc yine ayni. Ne zaman cocuk olacak diye bagirdi. Elini masaya vurdu. Bende dedim bu sekilde senden baba olmaz. O ise sen benim umrumda degilsin bilmem neyime kadar dedi eger cocuk vermiyorsan Sende zerre ar namus varsa yarin ailenin yanina gidersin sana bakarlar dedi. Cok zoruma gitti.. cocuk bu sekilde mi istenir sirf olmasi icin cocukmu yaoilir. Ben adamin bilmem neyine kaadarmisim. Bu sekilde mi baba olunur. Cok kötüyüm ....
Saygısız ve patavatsiz eşiniz...
Evlilik sadece üremek için değildir bunu kafasına sokun anlamıyorsa yol verin gitsin...
Milletin aklıyla hareket ediyor kişiliği oturmamış bu yaştan sonra da sis eğitemezsiniz iyi bir ders verin derim...

Sen bana önce saygılı davran, babalık işini sonra konuşuruz deyin. İnsan gibi davranmayan pis herifleri baba etmeyin soyları yavaş yavaş tükensin.

Ya çocuk yapacaksınız
Yada ayrılacaksınız

2. Şık daha makul gibi duruyor

"Sen de zerre ar namus varsa ailenin yanına gidersin" demek
Nasıl bir cümledir

Kabul edilemez!

Geçmiş konularını okudum. Hele de word olarak 4 sayfa tuttu dediğini bir çırpıda ağzım açık okudum. Bir evlilik daha ne kadar kötü olabilir neyi bekliyorsun bu adamin elinden ölmeyi mi?

Eski konularini okudum canım Allah yardımcın olsun.. şu durumda çocuk sakın ha düşünme..

Ya bu baba olsa da ne kadar babalık yapabilecek? Hamile kalsanız niye erkek değil, benim soyadımı niye taşımıyor falan da der bu. Hadi demese bile ana-baba kuzusu hala, çocuğu anası babası istiyor diye yapan bir tip ne kadar iyi çocuk yetiştirebilir, ona ne kadar iyi bir baba figürü olur muamma.

Kusura bakma ama çok adi bi kocan var.
Sakın işleri yoluna koymadan çocuk yapayım deme.
Birde seni ayrıca kutluyorum,kocasının öküz oldugunu bile bile, çocuk yapayımda düzelsin diyen kadınlardan değilsin.
Aklı başında olmana sevindim.
Karısına saygısı olmayan adamdan baba olmaz

Aynı yaştayız, tahminen aynı zamanlarda evlenmişiz ama konularına bir göz attım birazını okuyabildim.. Senin adına çok ama çok üzüldüm.. Bu yaşadıkların çok ağır ve çok acı..

Maalesef insan denemeyecek kadar aşağılık biri var hayatında... Çocuk yapmayı bırak bir an önce bu haysiyetsizden kurtulmaya bak.. Sen bu kadar değersiz misin? Hayatımızın baharı denecek yaştayız.. Aşk, sevgi, evlilik vb bu değil...

Lütfen gücünü topla ve en kısa zamanda ailenin yanı olur kadın sığınma evi vb olur kaç kurtar bu hayattan kendini.. Kendine daha fazla eziyet etme lütfen... İşe gir, paranı kazan, güzel bir eğitim almaya çalış, hayatını yaşa.. Bu dünyaya bir kere geldik nolur bu şiddeti kendine uygulatma.. Biliyorum kurtulman biraz zor olacak ama bunu yapmalısın.. Kelebek olabilmek için tırtılın kozasını yırtması gerektiği gibi senin de kozanı yırtman lazım..

Back
X