Dipteyim...

1 yıllık evliyim fakat huzursuz gecen günler cogunlukta oldu. Eşim olacak insan çocuk diye tutturmus çevre aile baskisindan sirf babasinin anasinin kucagina torun vermek icin. Fakat ben evliliği oturtamadik diye istemiyorum. Cunku bu adam 20 gun once bosanma davasi acmak istedi sonra tatile gittik vs. Baristik. Ama bugün sonuc yine ayni. Ne zaman cocuk olacak diye bagirdi. Elini masaya vurdu. Bende dedim bu sekilde senden baba olmaz. O ise sen benim umrumda degilsin bilmem neyime kadar dedi eger cocuk vermiyorsan Sende zerre ar namus varsa yarin ailenin yanina gidersin sana bakarlar dedi. Cok zoruma gitti.. cocuk bu sekilde mi istenir sirf olmasi icin cocukmu yaoilir. Ben adamin bilmem neyine kaadarmisim. Bu sekilde mi baba olunur. Cok kötüyüm ....
Ne kadar seviyesiz konuşma bu böyle..çocuk ister yarın çocugada bağirip cagirir ilgilenmez.. kaç kendini kurtar bu adamdan

Cok cahil adam buyle biriyle omur gecer mi bence gecmez once adam ol esine nazik davran bide bosanmak istemis bu adamdan cocuk yaparsan seni terkeder o yuzden kesinlikle cocuk yapma

Eski konulara baktım.bu konuya yazmadan once...Bence sizin burada medet aramak yerine acilen ilaç tedavisiyle ve psikoterapiyle tedavi görmeniz lazım.bi vazgecemiyorum tutturmussunuz.sadece can çekişme sürenizi uzatıyorsunuz.ailenize acıdım.devamlı onları da mahveden sorunlu bir evliliğin içerisinde debeleniyorsunuz.yazık o aileye...yazık doğmamış çocuğa. İyi ki çocuk yok.

"Babanin evine git sana baksinlar"
Ne kadar agir bir laf.

Ben bütün hanimlara sesleniyorum. Çalişın kendi paraniz olsun sirtinizi kimseye yaslamayin. Hayat ne getirir bilinmez. Ekonomik özgurlüğünüz olsun..

Gün boyu evde tektim. Kalp carpintilarim cok oldu surekli agliyordum. Aksam ustu tek basima hastaneye gittim. Eve gelip bakmış yokum aradi yanina glym dedi gelmedi. Eve geldim saatlerdir tek basima uzaniyorum. Az once yanima geldi. Ne yapıyorsun burda gel iceriye dedi bende defol iceriye dedim. Kolumu sıkmaya başladı halen bu evdemisin diye. ( cok dsngesizce degilmi sizce . Ilk basta gel iceriye diyor sanki yanasiyor saniyorsunuz sonra kolumu sıkıyor) canim ne zaman isterse o zaman giderim dedim. Goreceksin zaten senin az bir zamanin kaldi postalayacagim gibisinden konuştu....

Eski konumdan bilenler var. Kac kez gittim aileler yapici oldu vs. Gecen avukata gidiyorduk bosanmaya ama bende cok dirayetsidim. Babamda benleydi. Babam ağladı dayanamadik icim sizladi o an kactim herseyden.... olmuyor bir yol bulmaliyimm

Eski konumdan bilenler var. Kac kez gittim aileler yapici oldu vs. Gecen avukata gidiyorduk bosanmaya ama bende cok dirayetsidim. Babamda benleydi. Babam ağladı dayanamadik icim sizladi o an kactim herseyden.... olmuyor bir yol bulmaliyimm
Babanız neden ağladı ????

Yol belli ama siz ayaklarınıza taşları bağlamışsınız kuyunun dibinden güneş Işık’larına doğru yol alamıyorsunuz

1 yıllık evliyim fakat huzursuz gecen günler cogunlukta oldu. Eşim olacak insan çocuk diye tutturmus çevre aile baskisindan sirf babasinin anasinin kucagina torun vermek icin. Fakat ben evliliği oturtamadik diye istemiyorum. Cunku bu adam 20 gun once bosanma davasi acmak istedi sonra tatile gittik vs. Baristik. Ama bugün sonuc yine ayni. Ne zaman cocuk olacak diye bagirdi. Elini masaya vurdu. Bende dedim bu sekilde senden baba olmaz. O ise sen benim umrumda degilsin bilmem neyime kadar dedi eger cocuk vermiyorsan Sende zerre ar namus varsa yarin ailenin yanina gidersin sana bakarlar dedi. Cok zoruma gitti.. cocuk bu sekilde mi istenir sirf olmasi icin cocukmu yaoilir. Ben adamin bilmem neyine kaadarmisim. Bu sekilde mi baba olunur. Cok kötüyüm ....
Boşanmaya giderken ağladığını anladım ama sebep ne ???

Babanıza bu yazınızı okuttunuz mu ? Bunlardan bahsettiniz mi ? Babanız sizin için bir bahane olmuş

Belki oyle bir yaklasim olsa daha guclu olablrdim. Gidip ailemde kaldigim zananlarda babam mutsuz surekli tansiyon olcuyor o anlari yasamak istmym. Kendi basima bi evde kalmama musade etmez

Babanizdan izin alin diyen kim. Yarin öbür gün cocuk olsun diye tecavüz etse ne olacak? Kusura bakmayin babanızda babaligini bilsin ve cocuguna sahip çıksın. İsterse 1000 kere tansiyon ölçsün. Bu onu vazifelerinden arindirmaz

Back
X