dırdırcı bir kocası olan var mı kızlar???

AYSULTAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
185
0
46
İstanbul
Illallah ettirdi yaa adam bana habire dırdır dırdır,o kadar çok konuşuyorki bunaldım artık.sürekli eleştiri,sürekli iğneleme,beynim ütülendi artık,gerizekalının yüzünden.iyice dengesizleşti ne dediğini bazen kendi bile bilmiyor.

Karı gibi dırdır ediyor başlığı pek hoş olmamış,
biz kendimize böyle dersek erkekler ne der acaba?
Eşiniz konuşmayı seviyor demek ki, peki ne konuşuyor,
kavga ediyor eleştiriyor heralde ki hoşunuza gitmiyor
.

bence her seyden once kadın onurunu incitmemek düsürmemek gerek.
yani karı gibi dırdır sözü olmamıs.:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelce başlıyoruz konuşmaya sonra sonu kavga,çok laf cambazı,çok kurnaz,ne yapıyo ne ediyo konuyu beni eleştirmeye dayandırıyo.o kadar sinirliyimki şuanda,yotuldum artık bu adamla uğraşmaktan.allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu.oyuncak etti beni karakterim kalmadı onun yüzünden.

güzelce başlıyoruz konuşmaya sonra sonu kavga,çok laf cambazı,çok kurnaz,ne yapıyo ne ediyo konuyu beni eleştirmeye dayandırıyo.o kadar sinirliyimki şuanda,yotuldum artık bu adamla uğraşmaktan.allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu.oyuncak etti beni karakterim kalmadı onun yüzünden.

Hakikaten başlık hoş olmamış..
Üstelik eşiniz hakkında da oldukça ağır konuşmuşsunuz..
Sizi çok sinirlendirmiş olmalı...

Birkaç örnek verirseniz eğer, sizi daha iyi anlarız..

Psikolojisi bozuktur eşinin tedavisiz düzelmez böyle tipler işin zor arkadaşım 1 senede 10 sene ömrünü yer insanın böyleleri.

Illallah ettirdi yaa adam bana habire dırdır dırdır,o kadar çok konuşuyorki bunaldım artık.sürekli eleştiri,sürekli iğneleme,beynim ütülendi artık,gerizekalının yüzünden.iyice dengesizleşti ne dediğini bazen kendi bile bilmiyor.

Şu üslubunuza bakılırsa
siz de pek masum sayılmazsınız...

Son düzenleme:
Önceki konularınızdan edindiğim bilgilere göre siz birde bu hitapları kullandğınız adamdan bebek
istiyorsunuz.Tebrik ediyorum...

Birbirinizden bu kadar şikayetçiyseniz buraya konu açmak yerine gidip dava açın o zaman diyorum...

anlayamıyorum dengesiz bir yapısı var,bi bakıyosun seni el üstünde tutuyo,iki dakka sonra bi bakarsın hooop alaşağı etmiş.herşeyime bi bahane buluyo,ona sormadan hiçbişey yapmam,bi yere giderken,bişey alırken,genede bi laf sokar,6 ay önce bi çanta almışım hala bana onun dırdırnı yapıyo.lüzumsuzdu gereksizdi diye.sonra azcık tepki versem hemen eser gürler.iyice ezdi,allahda onu ezsin inşallah.

anlayamıyorum dengesiz bir yapısı var,bi bakıyosun seni el üstünde tutuyo,iki dakka sonra bi bakarsın hooop alaşağı etmiş.herşeyime bi bahane buluyo,ona sormadan hiçbişey yapmam,bi yere giderken,bişey alırken,genede bi laf sokar,6 ay önce bi çanta almışım hala bana onun dırdırnı yapıyo.lüzumsuzdu gereksizdi diye.sonra azcık tepki versem hemen eser gürler.iyice ezdi,allahda onu ezsin inşallah.

Bu ne öfke böyle...
Üstelik Dumadumadum'un söylediği gibi bir de bebek istiyorsunuz bu insandan..

Bu şekilde beddua ettiğinize göre gerçi..Bu fikirden vazgeçmişsinizdir..

Yok bu ezmek değil de...Bence vardır onun da kendince gereksiz masrafları,sürekli sizinkileri söyleyerek onları unutturmak istiyordur ve büyük ihtimalle kendisinin bile bu yaptığından haberi yoktur.İçgüdüsel erkek özelliği:50: Sadece masraf da değildir belki.Her konuda açığını kapatmak için hakaret,küçük görme,kabahat bulma...Kendisinin beceremediği,kabahatli olduğu bir konuda bile suç döner dolaşır size yapışır.Ya da ikinizle de ilgili olmayan bir konuda...Örneğin aldığınız çamaşır makinesi iki gün sonra bozulur,senin yüzünden,bu markayı sen seçtin ya da "Sen neye elini atsan..."der adam."Yuh!" der ağzın açık bakakalırsın.:53:

Allah kolaylık versin.

Yok bu ezmek değil de...Bence vardır onun da kendince gereksiz masrafları,sürekli sizinkileri söyleyerek onları unutturmak istiyordur ve büyük ihtimalle kendisinin bile bu yaptığından haberi yoktur.İçgüdüsel erkek özelliği:50: Sadece masraf da değildir belki.Her konuda açığını kapatmak için hakaret,küçük görme,kabahat bulma...Kendisinin beceremediği,kabahatli olduğu bir konuda bile suç döner dolaşır size yapışır.Ya da ikinizle de ilgili olmayan bir konuda...Örneğin aldığınız çamaşır makinesi iki gün sonra bozulur,senin yüzünden,bu markayı sen seçtin ya da "Sen neye elini atsan..."der adam."Yuh!" der ağzın açık bakakalırsın.:53:

Allah kolaylık versin.

sağol.bir kolaylığı olsa keşke.

Beddua ettiğiniz kişi aynı yatağı paylaştığınız insan eşiniz.
Yarın barıştığınızda unutursnuz ama izi kalır.
Biz burda haklıya haklı haksıza haksız muamelesi gösteririz.
Siz eşinize bu derece hakaret etmeyip sadece derdinizi anlatsaydınız emin olun herkes yanınızda ve destekçiniz
olurdu ama eşinizin hata derecesi sizinkinin yarısı olabilir ancak üzgünümki.
Tabi eşinizde size böyle beddua hakaret ediyosa orasını bilemicem.

Bu ne öfke böyle...
Üstelik Dumadumadum'un söylediği gibi bir de bebek istiyorsunuz bu insandan..

Bu şekilde beddua ettiğinize göre gerçi..Bu fikirden vazgeçmişsinizdir..[/QUOTE

O bebek konularını açan konu sahibinin arkadaşıymış.

tamda aynı durumda olan çok yakın bi tanıdığım var cidden çekilecek dert değil allah kolaylık versin. ben kendilerini ayda bir görmeme rağmen karabasanlar basıyor resmen beni. bu saatten sonra alınacağınızı da sanmıyorum ama bu en iğrenç erkek tipi! kendisini üstün sanmalar, sanki dünyayı kendisi yaratmış mübarek (!) ayrıca ikiz burcu erkeklerde de kendini beğenmişlik aptalca havalara girmek kendisini birşey zannetmeler falan var. tabii her ikizler burcu böyledir demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. ama maalesef ki kocanızın karakteri bu. psikolokla falan düzeltilecek bir şey değil bu. böyle gelmiş öyle gider o adam. verebileceğim tek akıl; sakın ha sakın kendini ezdirme. umursamaz ol ve ''sen kimsin ki!'' modunda ol.

Back
X