- 3 Ekim 2007
- 3.623
- 975
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Canım evet çok gençsin. O nedenle dokuyu çok almadan farklı bir şey yapmış. İz konusunda madecassol ve silikon jel kullanıyorum. İzler gittikçe azalıyor. Ama yine de iz kalacak. Seninki sadece uç kaldırma olduğu için kalmaz. Benim boydan boya kesildi. Ama bu benim isteğimdi. Senin şimdi kaç gün oldu. 25 gün sonra görüntü netleşir. O zaman da resim rica ediyorum. Bence hiç bir şey sürme. En azından bir 20 gün geçsin belki o zaman silikon jel sürersin ki...bence gerek yok. Ben bile çok az sürdüm çünkü iz zaten azalıyor keloid olayı da yok.Tesekkur ederim dr her doktorun bu yontemi bilmediginden bahsetti kalici bir islemmis dedigin gibi .Cok derin kesi yapilan islemi önermedi (neredeyse ayni islem sanirim ) iz kalir ben yapmam siz cok gencsiniz dedi bu sekilde olana sıcak bakti bende anlatimindan da begendim cok iyi bir doktor bu sekilde ilgili dr denk gelmemistim dusunen herkese önerebilirim gönül rahatligiyla
Aci olayi şu an yok tabiki ama sisliklerin verdigi bi agirlasma oluyor oda iniyor bugun düne göre daha iyiyim mesela
Kaş dusecegi icin yukari dikti bu böyle kalmayacak sakak germede ayni sekilde yukari dikeriz demisti
Nickim epeydir boyle aslinda huzunlu bir hayatim oldu ondan galiba ama bundan sonraki sürecte farkindaligim artti mutluyum onca üzüntüye ragmen önüme bakabiliyorum allah saglik sihhat nasip etsin
Izler icin ne yapicaksin ? Bende henuz dikisler kaynamadigindan aktif bisi yapamiyorum haliyle ama iz kalacak giibi degil sanki