- 1 Ocak 2017
- 22
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi ceviz_kabugu
E bunların komutunu hoca vermiyor mu, hani ışığa yaklaşınca bire al falan diye. Normalde başta sen sürerken onun şöyle yap böyle yap diye söylemesi lazım bence.
Yani en azından benim ders aldığım hoca öyleydi. İlk derste düz, geri sürme, u dönüşü vs yaptırmıştı. İkinci ders bunlatı tekrar edip, aracı park etmeyi vs, üçüncü derste normal trafiğe çıkarıp, genelde komut vererek sürdürdü, dördüncü derste de yine trafikte fakat komut vermedi, sadece birşeyi unuttuğum zaman uyardı... Yetenekli olduğumu söylemişti, belki başka öğrencilere daha çok tekrar yaptırıyor olabilir. Tabi hoca bana verdi gazı, sürüşün iyi, direksiyon hakimiyetin çok güzel vs, sonra direksiyon sınavında el frenini indirmeyi unuttum heyecandan
Yani sonuç olarak heyecan stres altında, insan iyi yaptığı şeyi beceremeyebiliyor. Muhakkak daha rahat hissedeceğin biri olmalı![]()
Ya bende sadece ilk gün oldu o yönlendirme. Mesela 3. günde neredeyse hiç komut vermedi sağ sol dışında..Dediğine katılıyorum ama stres altındayken olmuyor