direksiyon hocam

Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü :KK61:
azarlamak ne demekmiş. azarla öğrenmek istesen baban yada eşin iyi bir tercih olabilirdi üstelik ücrette almıyorlar. siz o hocayı takmayın ben o kadar direksiyon dersine girmedim bile... sınav anı geldiğinde inan bana 40 yıllık şöförler gibiydim. kendime güvendim aman nasıl olsa birşey olmayacak arabada yalnızda değilim dedim yanımdakinin ayağının altında gazıda var frenide diyerek başladım yola... benden sonra binen kız duymuş ne kadar soğukkanlıydı diye konuşuyorlarmış arkamdan. geçtim tabi şuan kullanabiliyormuyum hayır.... eşim sağolsun çarptın, adam öldürdün, motosikletli öldü, sıfır geçtin diye diye tüm özgüvenimi aldı gitti. ama çocuktan sonra arabaya 4 elle sarılıcam. sende güven kendine hiç heyecanlanma kurallara uy ve 40 yıllık şöförler gibi bas gaza başaracaksın görürsün :)

Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü :KK61:
Benimki de boyleydi azar haddine degil zaten de cok konusuyordu anlat anlat esi dostu saatine 60 lira alip 2 saat boyunca konustu..hicbir seye odaklanamadim ne yola ne aynaya..Parasini aksam hesabina yatirip yol vermistim..asla onunla sürme sakın...

Sağolun kızlar moral verdiniz pazar günü sınav geçemezsem değiştircem hocayı artık zaten 2 hakkım kaldı o hocayla devam edemem. bi de işimi ele alıp dikkatsizliğime laf etmesi çok gururumu kırdı sen nasıl muhasebeci oldun dedi resmen bu halinle demeye getirdi cevapta veremedim hazır cevap bi insan değilimdir malesef kimseyle kötü olmamak için bişey diyemem tabi sonra pişman oldum keşke ben de deseydim birşey diye işte pazar günü sınavda arkamda oturcak ortamın daha fazla gergin olmasını istemem sınavda hocayı takmadan sürcem bakalım ayrı ayrı teşekkürler hepinize :KK24:

hocaya kulaklarını tıkamalısın, evet haklısın çok fazla etkiliyorlar ama yapacağın şey çok basit. kendine güven, gir ve kazan.

yaptığın hatalar neler mesela? ben hocam tarafından çok beğeniliyordum kursta falan benden bahsetmiş herkese ama ilk direksiyon sınavından geçemedim hemde 10 saniye sürdü :))) emniyet kemerini takmamışım :/

arabaya biner binmez kemerini tak aynalarını kontrol et ve kendine güven..

direksiyon hocaları biraz cins çıkıyor sanırım. benimki de azarlıyordu ve erkekti. gerçi ben iyi kullandığım için pek azar yemedim ama koca koca adamları azarlıyordu :KK59:

Sağolun kızlar moral verdiniz pazar günü sınav geçemezsem değiştircem hocayı artık zaten 2 hakkım kaldı o hocayla devam edemem. bi de işimi ele alıp dikkatsizliğime laf etmesi çok gururumu kırdı sen nasıl muhasebeci oldun dedi resmen bu halinle demeye getirdi cevapta veremedim hazır cevap bi insan değilimdir malesef kimseyle kötü olmamak için bişey diyemem tabi sonra pişman oldum keşke ben de deseydim birşey diye işte pazar günü sınavda arkamda oturcak ortamın daha fazla gergin olmasını istemem sınavda hocayı takmadan sürcem bakalım ayrı ayrı teşekkürler hepinize :KK24:
Yav muhasebeyle araba kullanmanın ne alakası var şimdi :D değiştirin değiştirin

Hocadan kaynaklı bende 2.de gectim ilk sınavımdaki hocam bana panik yaptırdı surekli müdahale etti sınav anında. Sonra konuştum degiştirdiler onun ögrencilerinden çoğu kalmış sanırım

hocaya kulaklarını tıkamalısın, evet haklısın çok fazla etkiliyorlar ama yapacağın şey çok basit. kendine güven, gir ve kazan.

yaptığın hatalar neler mesela? ben hocam tarafından çok beğeniliyordum kursta falan benden bahsetmiş herkese ama ilk direksiyon sınavından geçemedim hemde 10 saniye sürdü :))) emniyet kemerini takmamışım :/

arabaya biner binmez kemerini tak aynalarını kontrol et ve kendine güven..
ilkinde de onun yüzünden kaldım zaten ne güzel sürüyordum arkamdan dürtüp vitesi 1 e al deyip durdu panik yaptırdı öndeki arabaya çarpıyodum az kalsın yanımdaki görevli frene basmış sonra hocayla konuşuyoruz hocam arkamdan dürtüpleyip vitesi 1e al dediniz panik yaptım dedim ne dese beğenirsiniz ben öyle bişey demedim :silah:galiba hayal gördüm dürtükleme filan hayaldi sanırsam kıl kaptım keşke o zaman değiştirseydim

Azarladığı an çatardım sanırım. Bence de hocayı değiştirin. Bu arada benim direksiyon hocam da 'Sen Istanbuldan Ankaraya sürebilirsin ama Istanbulda bir ilçeden bir ilçeye araba suremezsin' demişti.

Azarladığı an çatardım sanırım. Bence de hocayı değiştirin. Bu arada benim direksiyon hocam da 'Sen Istanbuldan Ankaraya sürebilirsin ama Istanbulda bir ilçeden bir ilçeye araba suremezsin' demişti.
Allah Allah o ne demekmiş bu hocalarda kendilerini ne zannediyorlarsa resmen özgüvenimizi sömürüyorlar peki sürebiliyor musun?

Ayy hayatımın en büyük hatasi kadin hocayla direksiyon çalışmaktı. Hiç unutamıyorum o pisliği ya! Tüm dersler boyunca geyik yapıp beni calistirmadi sınava yakın da sürekli azarlayip ağlattı! Tüm ozguvenimi bitirmeye çalıştı. Ben de kurs sahibine şikayet ettim erkek hocayla girdim harika geçti çok güzel bir puanla ilk seferde verdim direksiyon sınavını. Kesinlikle erkek hoca diyorum! Hemen değiştir o dangalak kadını, sana bunu yapmaya hakkı yok

Erkek hocadan aldım özel ders. Sağolsun onun verdigi cesaret sayesinde öğrendim.

İstemsizce güldüm. Aynı hocadan bizde de vardı :confused: Aktif bir şekilde yıllardır araba kullanan kadına bile , kendimi senin arabanda güvende hissetmiyorum demişti. Kadın az bir firen yapınca kendini öne savuruyodu. Ay ne komik kadındı. Ondan ders almak istemesem de aldım. Ehliyeti alınca hatırlamazsın bile. Sen kendi öz güvenini yitirme. :KK5:

Benim direksiyon hocam d çok gıcıktı iki hafta olan direksiyon dersime bir hafta gittim daha fazla dayanamadım ama sınavı tek seferde geçtim
Sakın pes etme geçersin

Valla benim 1 ders aldığım kadını anlatmışsınız resmen. Bence kursla konuşun sonuçta haklar belli. Okadar para, zaman yazık olur. Kesinlikle bağırma hakkı strese sokmaya hakkı yok.

Kursta özellikle bayan hocadan ders almak isteyenler oldu oyuzden 1 kere denk geldim. Ki ben hayatımda ön koltuğa oturmuş insan değilim bırakın direksiyon kullanmayı. Bağırdı ilk günden stop ettirince arabayı ki çok normal.

Valla benim 1 ders aldığım kadını anlatmışsınız resmen. Bence kursla konuşun sonuçta haklar belli. Okadar para, zaman yazık olur. Kesinlikle bağırma hakkı strese sokmaya hakkı yok.

Kursta özellikle bayan hocadan ders almak isteyenler oldu oyuzden 1 kere denk geldim. Ki ben hayatımda ön koltuğa oturmuş insan değilim bırakın direksiyon kullanmayı. Bağırdı ilk günden stop ettirince arabayı ki çok normal.

benim de ilk hocam öyleydi işteki ilk iş günümdü bi de izin aldım ilk günden 14 gün için onun stresi bi de ilk defa araba kullancam onun stresi kadın anlattı şöyle yapcan diye sonra hadi bakalım dedi ben tabi öyle anlatınca nasıl süreyim bi de hiç kullanmadım dememe rağmen kadın bi azarladı bi bağırdı hemen gittim değiştirdim bu ikinci hocamdı bi de buna kadının çok bağırıp azarladığını anlatmıştım bu da aynısını yapmaya başladı galiba kaç ders oldu hala hata yapıyo yapmamam lazım diye mi düşünüp böyle yapmaya başladı anlamadım halbuki en başta öğretirken çok iyidi kadın :110:

Back
X