- Konu Sahibi Tasbebek09
azarlamak ne demekmiş. azarla öğrenmek istesen baban yada eşin iyi bir tercih olabilirdi üstelik ücrette almıyorlar. siz o hocayı takmayın ben o kadar direksiyon dersine girmedim bile... sınav anı geldiğinde inan bana 40 yıllık şöförler gibiydim. kendime güvendim aman nasıl olsa birşey olmayacak arabada yalnızda değilim dedim yanımdakinin ayağının altında gazıda var frenide diyerek başladım yola... benden sonra binen kız duymuş ne kadar soğukkanlıydı diye konuşuyorlarmış arkamdan. geçtim tabi şuan kullanabiliyormuyum hayır.... eşim sağolsun çarptın, adam öldürdün, motosikletli öldü, sıfır geçtin diye diye tüm özgüvenimi aldı gitti. ama çocuktan sonra arabaya 4 elle sarılıcam. sende güven kendine hiç heyecanlanma kurallara uy ve 40 yıllık şöförler gibi bas gaza başaracaksın görürsün :)Kızlar pazar günü sınavım var 2.girişim olacak direksiyon hocam ilk başlarda iyidi.sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladıkça kadın her hatamda azarlama başladı ve bende gerildim haliyle.
şuan 3 günlük sınav öncesi eğitim gördük bugün her hatamda azarladı beni ben de geçemicem diye sınavı söylenip durdum çünkü bütün özgüvenimi bitirdi kadın .sonra öyle deyince hoca yok önce kendinize inanın hemen kötüsünü düşünüyosun da şöyle böyle bi de öyle azarlıyo hem özgüvenimi bitiriyo hemde söylediklerine bakın iyice soğudum araba kullanmaktan vaz mı geçsem diyorum yada hocadan mı kaynaklı bi daha ki eğitimde başka erkek hocayla çalışayım diyorum az konuşan. kadın konuştukça ben de daha çok panik oluyorum çünkü![]()